2777
2789

البته اینو بگم که کلا همیشه داشتم این مشکلو، ولی یه مدت خیلی خیلی کم شده بود، الان یکی دو هفتس خیلی شدید شده، جوری که بعضی وقتا یه کلمه رو اصلا نمیتونم بگم و خیلی خجالتم میده. قبلا خیلی گفتار درمانی میرفتم خیلی تاثیر نداشت، خودش خیلی کم شده بود الان اینقد زیاد شده میترسم حرف بزنم😢😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از استرس نیست؟بهتره بری گفتار درمانی

استرس ندارم

تازه کنکور دادم قاعدتا استرسم باید کم شده باشه ولی لکنتم خیلیی بیشتر شده. فکر می‌کردم کامل خوب شدم. دیگه اصن بهش فکر نمیکردم، ولی الان شدید شده

دوست عزیز یه مدت جلو آینه باخودت حرف بزن  یا قبل حرف زدن چند تا نفس عمیق بکش بعد حرف تو بزن منم مثل خودتم ولی این دوتا رو یادم شدنی انجام دادنی دیگه لکنت نمی‌گیرم وهول نمیشم تو حرف زدن 

اعتماد به نفس داشته باش تو صحبت کردن میدونم بده و تو اجتماع راحت نیستی ولی باید اینقدر تو مردم بگردی ...

اتفاقا درونگرام

اعتماد به نفسم به خاطر لکنتم کم میشه. 😢

تا الان خیلی خوب بودم. دیگه بهش فکر نمیکردم. نمیدونم چرا باز اینقد شدید شده😭

داداش منم اینجوره

۱۴سالشه

کلن از اول اینجور بود ولی شدید نیست

وقتی تو حرف زدن عجله کنه لکنت میگیره

تاحالا گفتار درمانی نرفته ولی یمدت خوب بود 

یمدت استرس داشت سر یه مسائلی دوباره برگشت ب روال قبل 

شاید شمام تو حرف زدن عجله میکنید

یا استرس دارید 

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

داداش منم اینجوره۱۴سالشهکلن از اول اینجور بود ولی شدید نیستوقتی تو حرف زدن عجله کنه لکنت میگیرهتاحال ...

من تازه کنکور دادم

قبل کنکورم خیلی خوب بودم. میشه گفت اصن دیگه بهش فکر نمیکردم و خودمو سالم میدونستم، ولی الان یکی دو هفتس اینقد زیاد شده میترسم حرف بزنم. 

من تازه کنکور دادمقبل کنکورم خیلی خوب بودم. میشه گفت اصن دیگه بهش فکر نمیکردم و خودمو سالم میدونستم، ...

شاید واسه همون کنکوره اس 

درست میشه ایشالله نگران نباش زیاد بهش فکر نکن هرچی بیشتر خودتو درگیرش کنی بهش فکر کنیااا بدتر میشه خودتو بزن ب اون راه اروم اروم صحبت کن عجله نکن غصه ام نخور 

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷