2777
2789
عنوان

خانواده میگن حضانت بچتو نگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 34 پست

اون بچه تو هم هس کسی حق نداره چنین کاری کنه خوشگلکم تازه چرا باید بلایی سرش بیاد اخه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوان‌مسئولیت قبول کنن دارن از سر باز میکنن بچتو وگرنه که میشه همون اول توافق کنی با باباش که مشکل ...

اره قبول نمیکنن منم چار ه ای ندارم در آمدی ندارم حالا بتونم درس بخونم فرهنگیان قبول شم انشالله بعدش اگه خودش خواست همیشه میارم پیش خودم

اون بچه تو هم هس کسی حق نداره چنین کاری کنه خوشگلکم تازه چرا باید بلایی سرش بیاد اخه

میدونم خانواده هم میگن فقط حضانت قبول نکن فقط وگرنه حالا دادگاه تعیین میکنه چقدر پیش من باشه چقدر پیش پدرش 

میدونم خانواده هم میگن فقط حضانت قبول نکن فقط وگرنه حالا دادگاه تعیین میکنه چقدر پیش من باشه چقدر پی ...

حالا حرف بزن با مامان و بابات بگو بچه من خود من هس امیدوارم قبول کنن تا یه سنی حداقل پیش خودت باشه ۱روز در هفته بابا ببرتش بگردونه عزیز دلم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بدون مادر نمیتونه همش دو ساله نمیتونه به مادر احتیاج داره الان

بابام منم ولش نمیکنم که فقط حضانت قبول نمیکنم همین وگرنه چه حضانت با من باشه چه نباشه هفته ای دو روز پیش پدرش میره وکیل گفت فرقی هم نداره

حالا حرف بزن با مامان و بابات بگو بچه من خود من هس امیدوارم قبول کنن تا یه سنی حداقل پیش خودت باشه ۱ ...

نه یه روز نمیشه اونا اردبیل هست من یه شهر دیگه که ۴ ساعت فاصله داره واسه همین ۱۰ روز یا یه هفته پیش منه بعدش پدرش واسه اینم میگم

حالا حرف بزن با مامان و بابات بگو بچه من خود من هس امیدوارم قبول کنن تا یه سنی حداقل پیش خودت باشه ۱ ...

خیلی سخته بخدا الانم آنقدر گریه کردم خداااا این حق من نبود اینجوری عذاب بکشم😭

خیلی سخته بخدا الانم آنقدر گریه کردم خداااا این حق من نبود اینجوری عذاب بکشم😭

عزیزم امیدوارم درست شه کار درستی کردی اون بچه تو دعوا بیشتر اسیب میدید به خودت افتخار کن تو هر دوتون نجات دادی فقط کنار بچت باش گل من