2777
2789

بچه ها من امروز یه جلسه کاری داشتم و خونمون مهمان داشتیم بخاطر همین وسایل رو برداشتم رفتم تو یه کافه کتاب نشستم و پنج دقیقه مونده بود جلسه ام شروع شه که یه خانواده با یه پسر کوچیک ۵ ساله اومدن کنار میز من نشستم ، حالا کاری ندارم که اونجا کلا فضای مناسب ورود بچه نبود چون اکثرا برای کار میان اونجا و فضاش ساکته و پسره از وقتی اومد یه سره جیغ و داد میکرد ...

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه من یه سیب زمینی سرخ کرده سفارش دادم و اوردن و پسره ظرف من رو دید و اومد زد رو شونم و به ظرف اشاره کرد 

منم چند تا بهش دادم و رفت ، جلسه ام هم شروع شده بود 

چند دقیقه بعد دوباره اومد و من دوباره بهش دادم و برگشتم با خنده مامانش رو نگاه کردم و گفتم عزیزم من جلسه دارم اگه امکان داره به پسرت بگو نیاد سمت میز من 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

بچه برای بار سوم اومد و من واقعا عصبانی شدم و گفتم نه خاله بهت نمیدم برو بشین سر میز خودت و اخم کردم 

اینو که گفتم یهو منفجر شد ، اول یه دونه محکم زد رو پای من و بعد جیییغ و داد 

منم پا شدم و بلند به مادرش گفتم بچه ات رو جمع کن دیگه 

مامانه پسرش رو بغل کرد و یه چک محکم جلو کل کافه زد تو گوشش 

بچه ها خیلی صداش بد بود پسره نفسش بند اومد سرخ شد 😭

بعد مادرش برگشت گفت حالا میمردی چند تیکه بدی

منم گفتم بحث غذا نیست من سر جلسه ام بچه شما مزاحم من شده

بعد گفت کافه جای جلسه نیست

و یکی دیگه زد تو گوش پسرش و با عصبانیت رفت

بخدا من هاج و واج موندم دلم برای پسره کباب شد با این مادر روان پریشش

کاربری های که دست دونفره تاپیک راست نمیزنناکثرا سرکاری و فانتزی هاتون و تاپیک میزنید

اصلا امکان نداره کاربری دست دو نفر باشه 

قطعا ذهن خیالپرداز و داستان ساز دارن و کمبود سیم کارت یا از یه جایی به بعد تصمیم میگیرن با یه شخصیت دیگه وارد سایت بشن و اینو بهونه میکنن 

ناراحت نباش حقش بود

عذاب وجدان گرفتم 🥲

کافه کتاب کجاهاس منم برم

سرچ کنی میاره تو تهران که پره