طرف میاد توی تاپیک بارداری کامنت میزاره بعد میبینی ۱۲، ۱۳ سالشه
یا میاد تو تاپیک آشپزی کامنت میزاره بعدمیبینی تاحالا یه بارم آشپزی نکرده فی البداهه جواب میدین؟ عزیزجانم استارعزیز کامنت مفید میخواد
با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY
با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍
من فیک نیستم. ولی هیچ وقت عکس خودمو نمیزارم تا شناسایی نشم.
عالی عزیزم
فاز اونایی که تاپیک میزنن بعد با چند تا از اکانتهای خودشون مدام کامنت میذارن که برن جز پر بازدید چیه
شاید بهشون مدال میدن خواهری😄
البته گاهی اوقات تاپیکای پربازدید مفیدن ولی قبول دارم بعضیاشون ارزش نگاه کردنم ندارن