2777
2789
عنوان

چرا دکتر نفهمید

49 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها من دو سه روز پیش بیرون بودم رفته بودیم دِه بعد یهو یه چی گردنمو گزید که خیلی سوخت من مثل بچها زده بودم زیر گریه از بس میسوخت و درد میکرد الان سه روزی گذشته دست میزنم بهش آتیش میگیره و درون اون جای نیش سوراخ شده

بعد از اون کل بدنم دونه ریخت دیشب رفتم بیمارستان دکتر عمومی گفتش شاید بخاطر حساسیته فعلا چیزی مشخص نیس😐

حالا به نیش اون حشره حساسیت داشتی و فلان دو تا پماد داد و یه امپول و یه سیتریزین بعد من امپولو نزدم چون بدنم از موقعی ک قید اون پسرو زدم خیلی ضعیف شده پریودی های نامنظم حمله ی پنیک و... 

بارها پدر اقا پسر گفتن مشکلت چیه نکنه بخاطر عشقی که داشتی اینطوری شدی و شکست عشقی خوردی و با خنده

منم گفتم عشقی نبوده اگه هم بوده بچه بازی بوده آقای فلانی خیالتون راحت

صورتم لاغر و رنگ پریده شده دوستم میگفت بخدا چشم خوردی که تو عرض دو ماه اینقدر بلا اومد سرت

الان پماد که میزنم به پوستم این دونه ها ورم میکنن و میسوزن تو سرم زده مثل دونه ی کشک نمیتونم سرمو بزارم رو زمین رو بیکنیم زده همه جای بدنمه و میسوزه

حالت خستگی دارم و میخوام بخوابم اما بخاطر سوزشش نمیتونم 

به نظرتون آبله مرغون نیست؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.