2777
2789

من شوهرم بعد از نه سال متوجه شدم همش در حال تخریب شخصیت و اعتماد بنفسمه ...

مثلا ی بیرون باهاش ک میرم اینقدر حس بد بهم منتقل می‌کنه روزم خراب میشه درصورتیکه تنها باشم اینجور نیست

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا میگه ؟ هرچیزی بهت گفت تو بهش بگو من خودمو دوست دارم حالا تو تا صبح زجه بزن منو خراب کن😂

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

اون اعتماد بنفس میده 

من اعتماد به نفسی که میده رو از بین میبرم 

در یه سطحیم یه چیزایی باعث شده من فکر کنم اون خیلی سر تر از منه 

که چند روز پیش گفت تو چرا فکر میکنی از من کمتری؟من سگ کی باشم آخه سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی و از این حرفا😑

🤧

چیا میگه ؟ هرچیزی بهت گفت تو بهش بگو من خودمو دوست دارم حالا تو تا صبح زجه بزن منو خراب کن😂

مثلا رفتیم شهر بازی سوار ماشین برقی شدم  بعد من انصافا  خب روندم فقط ی جا دخترم فرمون رو گرفت زد به جدول خب بعد شوعرام فقط همون ی تیکه رو دید اینقدر زد تو سرم هی گفت زدی به جدول ها هار هار می‌خندید 

مثلا رفتیم شهر بازی سوار ماشین برقی شدم بعد من انصافا خب روندم فقط ی جا دخترم فرمون رو گرفت زد به ...

بعضی ها ابراز علاقه شون با اذیت کردنه

داداش منم این شکلیه 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

یا مثلا بهش میگم مبخام برم کاشت ناخن میگه مطمنی میتونی..یا مثلا میگم دوستتون زنشو دعوت  کن میگه خونه زندگیت تمیز نیست درصورتیکه بخدا من همش در حال بشور بسابم ی مدت وسواس گرفته بودم مریض شده بودم اینجوری حالمو میگیره 

یا مثلا بهش میگم مبخام برم کاشت ناخن میگه مطمنی میتونی..یا مثلا میگم دوستتون زنشو دعوت کن میگه خونه ...

شاید بهونه میاره واسه دعوت کردن...تاحالا از چهرت ایراد گرفت ؟

اون اعتماد بنفس میده من اعتماد به نفسی که میده رو از بین میبرم در یه سطحیم یه چیزایی باعث شده من فکر ...

تو دیگه خیلی دیوانه ای دختر خودتو بالا بگیر

شاید بهونه میاره واسه دعوت کردن...تاحالا از چهرت ایراد گرفت ؟

نه از چهرم اصلاااا ولی ی چندسال پیش ی کم پاهام پرانتزی هستن بهم می‌گفت پا پرانتزی و واقعنم مسخره میکرد می‌خندید اینقدر بیشعوره ...آخه من چهرم خیلی خوبه 

تعریف می‌کنه ازت؟؟

اره تعریف میکنه و همیشه میگه تو از عهده فلان کار حتما برمیای خودتو دست کم نگیر

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز