2777
2789
عنوان

شوهرمو مادر شوهرم دیگه روانیم کردن

254 بازدید | 15 پست

شوهرم تا سر کوچه هم میره باید به مادرش بگه که مثلا میخوایم فلان جا بریم در موارد دیگه چیزی نمیگه ها فقط درمورد رفتن به جایی مادر شوهرمم انتظار داره تا سر کوچه هم میریم اونم بیاد چندین بار با زبان خوش گفتم خب ما تازه چند ساله با هم ازدواج کردیم دوس دارم دو تایی با هم بریم بگردیم خوش بگذرونیم دیدم فایده نداره با دعوا گفتم اونم فایده نداره یه پارک ساده هم میریم یا برادرش هست یا مادرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا مسائل اوایل ازدواجه ، منم داشتمو دارم ، همسرم خییییلی رفتوآمد و فامیلو خانواده اش و چندتا از دوستاشو دوست داره ، همش میگه شمال اکبپی میچسبه شهربازی دسته جمعی میچسبه ولی من همیشه از اول دوست داشتم تنها بریم پاساژ دریا گردش سفر ، الان حدودا ۱۳ ساله ازدواح کردیم هنووووز هم این حسرت به دلم هست ، هر هفته هم بهش میگم ، فقط دو سه ساله تولدهام اجراش کرده 😰😰😰😰😰😰😰😰

یعنی وحشتناکه این وضعیت خب دو تا پسر داره تو خونه همش باید بچسبه به منو شوهرم اخه

بزن به دره بیخیالی,اونم اگه نیتی داشته باشه خسته میشه ولتون میکنه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ.. متاهلم 

منم اوایل نامزدی و ازدواج مادرشوهرم دوست داشت همه جا همرامون باشه. ما از دوتا شهر مختلفیم. شوهرم میومد شهر ما این آرزوش بود بیاد همراش اگه هم نمیومد زنگ میزد به شوهرم میگف مزیضم فلانم روزمونو خراب میکرد. الان از سرش افتاده تقریبا چون ما محلش ندادیم. البته با دختر و دامادش جایی نمیرفت میگفت بزار خانوادگی و زن و شوهری برن😂

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

والا سه ساله از سرش نمیفته حریص ترم میشه

جوانه یا پیر

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿