2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده نفس

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خوب عزیزم برو سر اون نکبتی رو که عذابت داده بزن به دیوار از خودت مایه نزار

ادم با سیاست و شر و بدذاتیه حریفش نمیشم خستم کرده هرچس با خدا حرف میزنم حس میکنم نمیشنوه مقصر خودمم که هنوزم باهاش خوبم چ دلم براش میسوزه

خیلی خستم از سیاست بازیاشون اینقد حروم زادن

گناه من چیه گیر اینا افتادن تا چشم باز کردم دارن عذابم میدن تا الان

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

کیه بشاش تو چایی بهش بده اینقدر خوبه که نگو حداقل دلت خنک میشه

نمیخوام اینجوری کنم

نمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم من خیلی دلم باهاش صاف بود خیلی میخواستمش ولی اون از من متنفر بود و نفرتشو نشون نمیداد بخاطر همین نابودم کرد خدا لعنتش منه هرچی بگم کمه غریبه هم نیست خیر سرم عضو خونوادمه مثلا

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

سخنان_دکترهلاکویی

🔵 بیخودی آدمها رو دائما به دادگاه ذهنتون نکشید و محاکمه نکنید که مثلا : چرا فلانی فلان کارو کرد یا اصلن کارش درست بوده یا غلط ؟! 

🔹که چرا سه ماه یا سه سال قبل مادرم یا اون آدم چنین کرد و چنان کرد ... کسی برای شما جوابی نداره !

🔹همه ی آدما هر روز دارن اشتباه میکنن . همه ی آدما هرروز دارن به حریم خودشون و دیگران تجاوز میکنن . همینه که هست ...

🔹منم که باید کمربند ایمنیم رو ببندم و ایر بک اتومبیلم کار کنه ، من باید در اتومبیلم رو بسته باشم !

🔹این دنیا رو طوری ساختن که من هیچ انتظار و توقعی نباید از هیشکی داشته باشم . اگر آرامشم را میخواهم ...

🔹راه درمانش هم اینه که : در وهله ی اول تمام طول روز و شبت رو انقدر  با فکر خوب و کار خوب پر کنی که وقتی برای فکر بد و کار بد پیدا نشه !

عزیز این صحبت دکتر بمن خیلی کمک کرد گفتم شاید برا شما هم مفید واقع بشه منم خیلی اذیت شدم دختر حساس و بااحساسی بودم 

الان دیگه سعی میکنیم به اونایی ک اذیتم کردن اهمیت ندم و حداقل تو دلم کاملا ازشون فاصله گرفتم و یه رابطه ظاهری الکی باهاشون دارم