2777
2789
عنوان

بنظرتون برای عید سفر به بوشهر وشهر جنوبی کشور خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4585 بازدید | 46 پست
عزیزمی واقعا که جنوبی ها مهمون نوازن.  فقط ی سوال بوشهرغذای خاصی داره؟؟ نیاز هست لباس گرم بیار ...

قلیه ماهی و میگو دمپخت میگو رشته تپک قیمه بوشهری ک البته من دوس ندارم...واسه بچه ها بیارین امکان داره هوا تغییر کنه بعد امکان داره عید بارون هم بیاد هر سال میبینم مسافرا بارون زده شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمی واقعا که جنوبی ها مهمون نوازن.  فقط ی سوال بوشهرغذای خاصی داره؟؟ نیاز هست لباس گرم بیار ...

لباس گرم خیلی نیاز نیست اما بهتره بیارید  یوقتی هوا سرد  بشه اما زیاد لباس گرم نیاز نیست

راستی سد ریس علی دلواری هم برید خیلی قشنگه پارسال عید ما رفتیم سرسبز بود و قشنگ

اره منم شنیدم همه جای دلوار رفتم ولی اون جا نه مثه ساحل دلوار

این سدی ک من رفتم تو دلوار نبودا یعنی من اشتباه میکنم نمیدونم والا

میگم که من نرفتم فقط تعریف شو  شنیدم من فقط تو خود دلوار رفتم ساحلش

ممنون عزی دلم. مسافرخونه هم داره؟؟ میشه بگید وقتی رسیدیم دقیقا کجا واسه تفریح بریم. بیشتر جاهای خاص ...

بوشهر زياد بازار نداره بايد بريد كناوه اره مسافر خونه هم داره بايد بريد مركز شهر كه بهش ميكن ميدان ششم بهمن اونجا جندتا مسافر خونه هست براي تفريح هم بايد بياين خيابان ساحلي بوشهر فقط دريا داره

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
ممنون عزی دلم. مسافرخونه هم داره؟؟ میشه بگید وقتی رسیدیم دقیقا کجا واسه تفریح بریم. بیشتر جاهای خاص ...

راستي براي خريد دلوار هم ميتونيد بريد نيم ساعت تا بوشهر فاصله داره جند تا باساز بزرك داره

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹