2777
2789
عنوان

بنظرتون برای عید سفر به بوشهر وشهر جنوبی کشور خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4585 بازدید | 46 پست
 عزیزم من بوشهری هستم خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم باعث افتخاره هوا تو عید خیلی خوبه برای خری ...

چه جالب شنیده بودم گناه وبوشهر واسه خریدخوبن اما برازجان نه. حتما اونجاهم میریم

عزیزم من تهرانم عید احتمالا بیایم بوشهر واسه دیدن خانواده ها امسال مانتو ها چطوره؟برازجان چیز خوبی ا ...

برازجون همه مانتو هاش تا 100تومن هست عزیزم وخیلی شیک هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب ما هم از اصفهان راه میوفتیم اول میریم شیرازبعد بوشهر.

شهرما ی پل داره وسطش پارکشم سرسبزه بعد چسبیده ب شهرمون ی روستا هست اگ بارون بیاد سرسبزه بعد ی روستاهایی هم هست ابشار داره دوتا جاده هست ب سمت خود بوشهر از شیراز اگ از جاده ایی ک سمت برازجان مستقیم میره نرید از اون یکی برید اینا سر راهتونه بعد پشت کوه هم خیلی قشنگه عید

شهرما ی پل داره وسطش پارکشم سرسبزه بعد چسبیده ب شهرمون ی روستا هست اگ بارون بیاد سرسبزه بعد ی روستاه ...

وای گفتی پشت کوه😍😍😍😍 خیلی سر سبزه

وای گفتی پشت کوه😍😍😍😍 خیلی سر سبزه

اره خیلی ابشار تل سرکو هم هست بعد من ی جا رفتم همون طرفا خیلی قشنگ بود اردو رفتیم بعد خودمو شوهرم هر چ رفتیم گشتیم اون منطقه نتونستم پیداش کنم

چاه کوتا من دوست ندارم اردو هم میبردن بدم میومد😅

اون اردوگاه بود منم دوست نداشتم ولی پارک جنگلی خیلی میچسبه😄مخصوصا تو عید روزهای جمعه

اره خیلی ابشار تل سرکو هم هست بعد من ی جا رفتم همون طرفا خیلی قشنگ بود اردو رفتیم بعد خودمو شوهرم هر ...

اسمتون خیلی خوشگله منم میخواستم اسم بچم اگه دختر بود بزارم محیا😄

آبشار فاریاب هم خوبه

میونی چیه من بوشهریم ولی کل بوشهر رو نگشتم واسه مسفارت میریم استانای دیگ استان خودمونو هنوز کامل نگشتم مثلا پشت کوه هنوز نرفتم فقط از دوستاییم ک اونجا زندگی میکنن شنیدم خیلی قشنگه یا دلوار نرفتم

[QUOTE=55336630]عزیزمی واقعا که جنوبی ها مهمون نوازن.  فقط ی سوال بوشهرغذای خاصی داره؟؟ نیاز هست لباس گرم بیار ...[/QUOTE قربان شما باعث افتخاره ،آره رستوران های زیادی داره هر نوع غذا بخواید داره بستگی داره چی بخواید مثلا پلو مرغ یا بهتره شما بگید