2777
2789

بنظرتون هواگرم نیست؟؟؟ کسی تابحال عید اونجا رفته؟ برای خواب کجارو پیشنهاد میکنید؟ جاهای دیدنیش کجاس؟!!!؟ 

البته برای خرید هم میخوایم بریم گناوه. شما کجا رابرای خرید خوب وارزون پیشنهاد میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بوشهری هستم خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم باعث افتخاره هوا تو عید خیلی خوبه برای خرید برازجان گناوه خیلی خوبه خودم بوشهرم قیمت های مناسبی داره ☺

عزیزم من بوشهری هستم خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم باعث افتخاره هوا تو عید خیلی خوبه برای خری ...

بوشهر پراز موزه هست که شما میتونید دیدن کنید تو روستا های اطراف بوشهر پارک جنگلی هست که خیلی جای سرسبزی هست همه میرن بوشهر  حتی پارک هم داره😊

براي خواب يا ميتونيد تو خيابون ساحلي جادر بزنيد يا هم برين هتل بستكي به خودتون داره

ممنون عزی دلم. مسافرخونه هم داره؟؟ میشه بگید وقتی رسیدیم دقیقا کجا واسه تفریح بریم. بیشتر جاهای خاص و طبیعی دوست داریم تا جاهای تاریخی. وبازارخرید کجاپیشنهاد میکنید؟ 

عالیه ما از اصفهان که را میافتادیم میرفتیم جاده ایذه و بقیه راه تو بندرها گشتی میزدیم وشیراز واخرهم ...

چه جالب ما هم از اصفهان راه میوفتیم اول میریم شیرازبعد بوشهر.

عزیزم من بوشهری هستم خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم باعث افتخاره هوا تو عید خیلی خوبه برای خری ...

عزیزم من تهرانم عید احتمالا بیایم بوشهر واسه دیدن خانواده ها امسال مانتو ها چطوره؟برازجان چیز خوبی اوردن؟بیام اونجا خرید یا تهران بخرم اخه تهران خیلی گرونه

بوشهر پراز موزه هست که شما میتونید دیدن کنید تو روستا های اطراف بوشهر پارک جنگلی هست که خیلی جای سرس ...

به چه عالیه من عاشق دریا وجاهای طبیعی وجنگل واینجور چیزاهستم کدوم روستا خوبه؟ 

ممنون عزی دلم. مسافرخونه هم داره؟؟ میشه بگید وقتی رسیدیم دقیقا کجا واسه تفریح بریم. بیشتر جاهای خاص ...

پارک جنگلی بوشهر تو روستای احمدی دویره که رفتی میری چاهکوتاه بپرسی راحت میگن😁 بوشهر پارک زیاد داره که بهتون خوش بگذره مطمعن باشید موقع با ماشین گشتن همه پارک هارو پیدا میکنید میتونی تو اینترنت هم سرچ کنی جاذبه های گردشگری بوشهر 

به چه عالیه من عاشق دریا وجاهای طبیعی وجنگل واینجور چیزاهستم کدوم روستا خوبه؟

دویره احمدی بعد میری چاهکوتا پارک جنگلی بزرگ داره حتی پارک برای بچه ها سرویس بهداشتی