2777
2789
عنوان

خواهرشوهر واقعا روانیم

983 بازدید | 37 پست

به خاطر اینکه همسرم برای خوب پیش بردن زندگی مشترک تلاش میکنه و توی والدگری نقشش و درست ایفا میکنه این خانوم خیلی ناراحته گویا ،اولش پنهان حسادت میکرد دیگه چند ماهی میشه علنا با تهمت زدن به من و فحاشی به دختر سه ساله ام و ابغوره گرفتن تو جمعای فامیلی علنا اعلام کرده که مشکل داره باهام 

دیشب سالگرد ازدواج جاریم اینا بود،یه مراسم خانوادگی کوچیک گرفته بودن کلا ۲۰ نفرم نمیشدیم یکم بزن برقص داشتیم و شام و هدیه و پذیرایی و اینا بود واقعا مراسم قشنگی بود منم چون این اواخر با جاریم سر یه سو تفاهمی که ایجاد شد به مشکل خوردیم ولی چند ساعت نشده خودش اومد عذرخواهی کرد تصمیم گرفتم برم که فک نکنه دارم مشکلمون و کش میدم 

بعد من داشتم میرقصیدم وسط همسرم اومد باهام شوخی کرد بلندم کرد دورم داد همه ام برا خودشون میرقصیدن اینم بگم شوهر خواهرشوهرمم نیومده بود 

دیگه یه ده دقیقه بعد دیدیم نشسته یه جا گریه میکنه من که جلو نرفتم اصلا هم صحبتنمیشم باهاش هر چی سوال کردن و اینا اول‌چیزی نگفت بعد برداشت گفت فلانی میبینه شوهر من نیست برای اینکه من حسرت بخورم خودش و پرت کرد بغل شوهرش دلم و شکست (اینم بگم شوهرم خودش اومد وسط اصلا من داشتم با خواهرزاده جاریم میرقصیدم کوچولوعه ) دیگه صدام در اومد منم و این بار جوابش و دادم راستش 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبره

بخدا نوبره

گریهههههههه ، خون گریه کنی سر چیز الکی بهونه نگیری ای دخترک

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

حالا جشن کی بود .

مال ماه صفر که نبود .

تو هم یاد بگیر همون ادا دربیاری

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

حسادتش در حد بیماری پیش رفته ! کاش زودتر خودشو درمان کنه وگرنه بزودی درگیر سر دردهای شدید عصبی و هزار جور درد و مرض جسمی میشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

گفتم من این همه مدت سکوت کردم شاید تو حرفات و زدی و دلت خنک شد دیگه بس کنی ولی انگار تو بیشتر از اینا سوختی حالا حالا ها خنک نمیشی ،اگه تو از اوقات خوشی که من و برادرت داریم دلت میشکنه چون بدجنسی و ذات بدی داری هیچ ربطی به من یا همسرم نداره تا الانم حرمت همسرم و والدینت و نگه داشتم هیچی نگفتم ولی دیگه بسه واقعا شعور سکوت نداری انقدرم الان گریه کن که بمیری برام مهم نیست ولی پاشو برو خونه ات گریه کن که مراسم این بنده خداهام بهم زدی 

کلی کولی بازی در اورد دیگه پاشد رفت جاریمم اومد تشکر کرد گفت خدا خیرت بده یه جا جوابش و دادی واقعا 😂😂 

همسرمم حتی خوشحاله میگه خوب کردی ولی مامانم میگه یکم دیگه سکوت میکردی به جایی برنمیخورد ،شاید دلش از حرفات شکسته باشه و اینا ،بهم احساس گناه بیخودی میده 😫😫

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

حالا جشن کی بود .مال ماه صفر که نبود .تو هم یاد بگیر همون ادا دربیاری

چه کاریه آدم ادای یه مسخره روانی رو در بیاره خیلی کار قشنگی داره می کنه که استارتر هم شان خودش رو برابر اون بیاره پایین؟

حالا جشن کی بود .مال ماه صفر که نبود .تو هم یاد بگیر همون ادا دربیاری

مال دیشب بود ،مذهبی نیستیم عزیزم 

حسادتش در حد بیماری پیش رفته ! کاش زودتر خودشو درمان کنه وگرنه بزودی درگیر سر دردهای شدید عصبی و هزا ...

بخدا دیشب مادرشوهرم یکم ناراحت شد به خودشم گفتم بیشتر از من و شما داره خودش و ازار میده با این کارا خب تو که نتیجه ای نمیبینی بس کن دیگه