2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید صاحب مغازه بد😭

254 بازدید | 18 پست

من یه خانومم ی بوتیک راه اندازی کردم اولاش صاحب مغازه ک باهاش یک ساله قرار داد نوشتیم خیلی اقای خوب و متشخصی بود

اما الان ک حدود ۳ ماه گذشته از قرار دادش برای هرچیزی میاد دم مغازه داد و بیداد میکنه

ب شدت بد اخلاقه ب شدت

همه مردم میدونستن این اخلاقش اینطوریه نمیومدن مغازشو بگیرن

الا منه بدبخت

هزارتا پارتی داره تو اداره های مختلف و هربار یجور اذیتم میکنه نمیتونم بیشتر ازین توضیح بدم فقط بدونید تا مرز سکته پیش رفتم 

۳ ماهراز قرار دادمونم گذشته ب نظرتون الان بخام فسخش کنم چی میشه

بگید تروخدا 

اگ وکیل هست راهنماییم کنه یا اگ کسیو میشناسید در حد چند سوال بپرسم کمکم کنه معرفی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا داد و بیداد میکنه؟ تهدیدش کن بگو بار دیگه الم شنگه ب پا کنی کرایه تو نمیدم !! محل کاسبی ک نباید اینجوری باشه

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

بی دلیل میاد داد و بیداد میکنه؟

نه ولی دلیلاش مسخرس

ی بار بخاطر اینکه بهش گفتم کولرت خرابه شروع کرد ی بار بخاطر مشکللایی ک مربوط ب خودشه

همه جام پارتی داره بخدا میترسم شکایتم کنم

خب توباید شکایت کنی وگرنه همینه که هست ببین شکست زمانی اتفاق میفته که بترسی ترس عامل شکسته 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چرا داد و بیداد میکنه؟ تهدیدش کن بگو بار دیگه الم شنگه ب پا کنی کرایه تو نمیدم !! محل کاسبی ک نباید ...

من نمیتونم داد و بیداد کنم مث اون خیلی ارومم

مطمئنم بندازمش دادگاهم خیلی اذیتم میکنه ی عالمه پارتی داره

اگر کاری نکردی که مشکل درست کنی بیخودی گیر میده اومد داد و بیداد زنگ بزن پلیس آمد بگو مانل کسبم شده هیچ مشکلیم ندارم 

قراردادم میتونم فسخ کنی باید ببینی تو قراردادتون درمورد فسخ  چه شرایطی گذاشته شده 

من نمیتونم داد و بیداد کنم مث اون خیلی ارومممطمئنم بندازمش دادگاهم خیلی اذیتم میکنه ی عالمه پارتی دا ...

با آدم شارلاتان باید مثل خودش باشی 

قانونی هم بشه باید خسارت بدی

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚