2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید صاحب مغازه بد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 18 پست
فک کنم گفته نصف پولتو برمیدارم😭

خب دیگ 

معمولا هم اگر بی دلیل بخوای فسخ کنی و اون حقوق مستاجر پایمال نکرده باش باید جریمه بدی 

البته مشخص داره اذیت میکنه 

یا شجاعت داشته باش جلوش وایسا دوبار مثل خودش باش یا همینجور ادامه بده اخرشم هم اون هرکاری خواسته کرده هم تو پولتو از دست دادی

تو قرارداد درباره کسی که فسخ میکنه چیزی نوشتید جریمه در نظر گرفتید؟ اگر نه وقتی میاد با زبون خوش بهش بگو محل کسب و کارمه داری مانع میشی دم مغازه حق نداری بیایی اجاره رو برات واریز میکنم چیزیم خراب بوده از مغازه فاکتور بگیر خودت درستش کن

.اگر گیر داد باز همون موقع زنگ بزن ۱۱۰ بیاد بگو هر دفعه داره تکرار میکنه جلو مغازه و مشتریام شاکی ام ازش شکایت دارم و فلان

اگه این اقا مشکل داره قرارداد فسخ کنه بهای ضرر کردمو بده

بلاخره جابجایی وسایل مغازه برام هزینه داشته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قرارداد درباره کسی که فسخ میکنه چیزی نوشتید جریمه در نظر گرفتید؟ اگر نه وقتی میاد با زبون خوش بهش ...

بنظرتون اگه پلیس بیاد پرونده تشکیل شه میتونم فسخش کنم بدون جریمه؟

اره خیلی راجب جریمه نوشته لعنتی

بنظرتون اگه پلیس بیاد پرونده تشکیل شه میتونم فسخش کنم بدون جریمه؟اره خیلی راجب جریمه نوشته لعنتی

اولا نباید قبول میکردی وقتی خوندی قراردادو

دوما برا دوطرفین نوشته این جریمه رو یا فقط برای مستاجر؟

اره برید کلانتری تعهد میگیره دور و بر مغازه میداش نشه

بنداز گردن خودش.بگو مشکل داری راضی نیستی قرارداد فسخ کن