2777
2789

دلیلم دارین بگین لطفاً 🤍😘

۱:سرویس مدارس دخترونه(تجربه دارم سخته یکم بیدار شدن سرساعت 😭)  ماهی ۸ تومن حقوق 

اسنپ کار کنم  هر کی پروفایل خانوم بود سوارش کنم ولی تایمش دست خودمه اونجوری ینی یه وقت مریضم یا خواب دارم نمیرم 

فقطم همین دوتا کار فعلا میتونم انجام بدم 

کدومممممممم🥺🤪

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

دومی چون کارت و ساعت کاریت دست خودته خییییلی عالیه دومی 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دومی چون کارت و ساعت کاریت دست خودته خییییلی عالیه دومی

شما اسنپ گرفتین؟من خودم چند ماشین دارم تا حالا استفاده نکردم 

میشه مسافر خانوم انتخاب کرد ؟ 

سرویس بهتره ولی خب قبلش حتما قرارداد بنویس اینجا دیدم مدارس رو به خاطر هوا و .. تعطیل کنن به سرویس د ...

آره قردادی میرم 

فعلا اپلیکیشن های مسیریاب خرابن،سرویس بهتره حداقل درآمد ثابت داری یا میتونی جفتش کار کنی عصرایی که ح ...

تو شهر کوچیک هستم مسیریاب لازم میشه ؟ 

اسنپ راحتتره اما فقط مناطق مطمئن برو زن بد هم داریم یادت نره واینکه سرویس مدرسه مطمینتره اما خب سختت ...

آره خیلی مسئولیت داره قشنگ پارسال گریه م در اومد ۸ ماه تمام ۶ و ۲۰ باید بیدار بودم چه مریض بودم چه خواب داشتم چه حال نداشتم 🥲🥲

و اینکه صد در صد نمیتونی مطمئن باشی مسافر خانومه،مثلا من خودم برای همسرم اسنپ میگیرم اون اسنپ نصب نک ...

آها اره اینم هست میگم مثلا فقط صبح ها برم 

شما اسنپ گرفتین؟من خودم چند ماشین دارم تا حالا استفاده نکردم میشه مسافر خانوم انتخاب کرد ؟

من اسنپ گرفتم سوار شدم رفتم جایی ولی تاحالا راننده اسنپ نبودم ک ولی خب اره فکر کنم بشه انتخاب کرد ک فقط خانم سوار کنی 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

من اسنپ گرفتم سوار شدم رفتم جایی ولی تاحالا راننده اسنپ نبودم ک ولی خب اره فکر کنم بشه انتخاب کرد ک ...

مرسی از راهنماییت ❤️😘