2777
2789

سلام خانوما ی پودر موبر قوی کاملا بدون بو بگین

منظورم هیییچ بوییه چون حتی دپی اپارتمانی هم گرفتم با اینکع اینجا گفتن بو نمیده  ولی میداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موبر چجوریه ؟ باید رویش مو تا چه حد باشه که ازش استفاده کرد؟؟

مدت زمانی که موها رشد میکنه چقدره؟

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

هیدرودرم من گرفتم بو نمیدادچون مادرم حساسهچیزای دیگ گرفتم میگفتش بو میدن

دپی میگفتن بو میده؟ 

اخه ما خانوادگی خیلی بو واسمون غیر قابل تحمله و اینجا خیلیا گفتن دپی بدون بوعع ولی بازم ی کم بو میداد

موبر چجوریه ؟ باید رویش مو تا چه حد باشه که ازش استفاده کرد؟؟مدت زمانی که موها رشد میکنه چقدره؟

در حد نیم میل یه سانت 

موها ی کمممم دیرتر از ژیلت رشد میکنه

مثل ژیلت نمیخاره و نرم تر در میاد

میگن با بو باشه اصلیه مال من بو لجن میده🫤بخدا بزنم اهل خوانواده میفهمن وقت صفا دادن ب بدنه

وایییی من دپی اپارتمانی گرفتم مامانم دهنمو سرویس کرد همش میگفت بوی این ..ه رو در نکن دیگه اونا ک سرمو میزنه🥺💀

میگن با بو باشه اصلیه مال من بو لجن میده🫤بخدا بزنم اهل خوانواده میفهمن وقت صفا دادن ب بدنه

وای دقیقا 😂😂منم روم نمیشهعع

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

در حد نیم میل یه سانت موها ی کمممم دیرتر از ژیلت رشد میکنهمثل ژیلت نمیخاره و نرم تر در میاد

مرسی عزیزم