2777
2789

من یکیو میخواستم 

مامانش نذاشت گفت ن ن ن تو ن 

آخر نفهمیدم نظر خود پسره چی بود 

هیچی ام نداش بنده خدا 

اونوقت مامانش میگفت میخوام واسش خوشگل و پولدار بگیرم💀

این وسط اینقد منو خورد کرد مامانش ک 

هر چی دهنش اومد گفت تو جمع 🥲😐

چقد غرورم له شد .....(: منم چیزی نگفتم 

کسیو دیدید این مدلی ؟ آخرش چی شده ؟

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش همه زورش رو زد

ولی بالاخره ازدواج کردن

به نظرم امسال میشه ۱۹ سال از زندگی مشترکشون میگذره

تمام این سالها مادرش باز زهر خودش رو ریخت و البته زندگی اینا با وجودی که تقریبا الان قطع ارتباط هستن رو روال نیفتاد همیشه یه مشکلی هست 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ما دوطرف خونواده مخالف بودن برااون بیشتر هیچی ۱۱ سال میگذره من ۴ سال پیش باعشق ازدواج کردم اونم دوسال بعد من شب نامزدیش ازمن میگفت وگریه میکرد خونوادشم پشیمونن ک چرا مخالف بودن چون عروسه داره دهنشونو صاف میکنه وزندگی منو ک میبینن حسرت میخورن البته مجردم ک بودم پشیمون بودن ولی من دیگ راه ندادم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

بنظرم اگر خانواده یک طرف مخالف باشند اون رابطه چیز خوبی نمیشه

همیشه توش درگیری و ناراحتی هست

عزت و احترامها از بین میره

بهتره که بیخیال همچین رابطه‌ای بشه آدم یا اول رضایت بدست بیارند بعد با خانواده‌ها آشنا بشند

یکی رو میشناسم خانوادش نذاشتن پسررو اجبار کردن با دختر عموش زندگی کنه دختره هم بایکی دیگه ازدواج کرد تا ده سال بعدازازدواج که ۲سال پیش میشه باهم دوباره ارتباط گرفتن دختره همه چیز رو به همسرش گفت الان رفت و آمد دارن البته خانواده همسر پسره نمی دونه یعنی زنش