2777
2789
پروسه اش چقدر طول کشید؟

دوسه ماه طول کشید 

ولی نوزاد میخواستیم بیشتر میشد

ما 6ساله گرفتیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

48 دوتا .پسرم با اسنپ کار می کنه امروز اینقدر عصبانی بود که فقط منو نکشت .میگه چرا منو به دنیا آوردی ...

ادم میمونه چیکار کنه،،یکی بچه میاره،پشیمون میشه،یکی نمیاره،یجور دیگه سخته براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم چرا؟

خودم دلم نمی‌خواد .اولا اینکه ایران زندگی میکنم و خیلی سخته بچه بزرگ کرد ن 

دوما کلا بچه دغدغه و مسیولیت داره و من خوشم نمیاد از پذیرش مسیولیت مادام العمر بوه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
دوسه ماه طول کشید ولی نوزاد میخواستیم بیشتر میشدما 6ساله گرفتیم

چقدر خوب

سایه تون مستدام

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
چقدر خوبسایه تون مستدام

فداتبشم ممنونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ادم میمونه چیکار کنه،،یکی بچه میاره،پشیمون میشه،یکی نمیاره،یجور دیگه سخته براش

به خدا نیاری بهتره .من الانم تنهام .پسرم که اون طور .دخترم هم اهل بیرون و تفریح نیست و همش اتاقش درس می خونه یا میره گوشی .خودم تنها پیاده روی می کنم .شوهرم خیلی خوبه و باهام جوره و رفیق ولی خب کار داره وخسته است .دوزار پس انداز هم داریم خرج کلاس و دانشگاه اینا می کنیم می ترسیم یک مسافرت بریم خرجش زیاد بشه و به آینده بچه ها خوب نرسین

48 دوتا .پسرم با اسنپ کار می کنه امروز اینقدر عصبانی بود که فقط منو نکشت .میگه چرا منو به دنیا آوردی ...

آخی هم شما حق دارید هم جوونا 

واقعا هر چی تلاش میکنن با جایی نمیرسن

بهتره مسالمت آمیز برخورد کنید با هم که حداقل تو خونه تنش ایجاد نشه

دوسه ماه طول کشید ولی نوزاد میخواستیم بیشتر میشدما 6ساله گرفتیم

بچه هاي بزرگتر كمتر متقاضي دارن همه دنبال نوزاد هستن اما شما ك خودت ي بچه داري و مشكلش هم گفتي داشتن ي بچه ك از اب و گل نوزادي و .. دراومده ب نفعتون هست 

بچه هاي بزرگتر كمتر متقاضي دارن همه دنبال نوزاد هستن اما شما ك خودت ي بچه داري و مشكلش هم گفتي داشتن ...

اره گلم ولی انقدم بهزیستی کش میده همون نوزادام بزرگ میشن و متفاضی ندارن کاش راحت تر میگرفتن تا بچه ها خانواده پیدا کنند 

یا کاش مردم برن سمت بچه های بزرگتر واقعا گناه دارن