2777
2789

۳۵ بچه ندارم ۶ ساله ازدواج کردم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا سخته دخترم ناخواسته بود😂😂😂🤦🏻‍♀️فکرشو بکن درس و دانشگاه و بچه ها و…تو شهر غریب دور از خانو ...

من تو دانشگاه یه هم کلاسی داشتم ۳ تا بچه داشت 

۲ تا پسر ۷ ساله و ۴ ساله

یه دختر چند ماهه

اصلاااا نمیتونستم تصور کنم چه طور از پس اینا برمیاد!

میدانی و میدانم...🤲🏻💚

۲۶ساله سه تا بچه دارم

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

۳۲ سالمه

دخترم ۱۰ سالشه

پسرم هم ۴ونیم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

29سالمه

دخترم 13سالشه پسرم8

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

۳۰

یدونه دارم

اگه مولتی میلیاردر شدم تا ۳۵سالگیم یکی دیگه میارم

ولی فعلا با این شرایط هرگز

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اره گلم ولی انقدم بهزیستی کش میده همون نوزادام بزرگ میشن و متفاضی ندارن کاش راحت تر میگرفتن تا بچه ه ...

اره الان ك بهتر شده ب اوناي ك خودشون بچه دارن هم فرزند ميدن ولي قبلا اينطور نبود من يادمه يكي از اشناها بچه كوچيك داشت و تصميم داشت ي بچه ب فرزندي بگيره اينا باهم بزرگ بشن خانواده خيلي موجهي هم بودن از لحاظ موقعيت شغلي اما بهشون ندادن حرف خيلي سال قبل هست 

اره الان ك بهتر شده ب اوناي ك خودشون بچه دارن هم فرزند ميدن ولي قبلا اينطور نبود من يادمه يكي از اشن ...

بعد میگن متقاضی کمه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂