2777
2789
عنوان

دارم به زندگی بعد طلاق فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست
زندگی ما که نه جا برای رفتن داریم نه حمایت اینه که فقط زندگی کنیم دل نبندیم رابطه نداشته باشیم با بچ ...

وقتی که بچه بزرگ بشه ازدواج کنه  هی زنش میگه چرا اینو خریدی برای مامانت چرا اونو خریدی 🤦🏻‍♀️  خودم اینجوری نیستم اما بی زبونم خیلی 

سردرگمم 🙂

چطور اخه اسی گذشته منهمحبت می کنی با دیدن بی محلی و خیانت شوهر قلبت اتیش می گیره

وقتی شب بدون منظور جاشو دورتر می‌انداخت میرفتم کنارش می‌گفت دور شو گرممه یا اینکه پشتش میکرد بهم

سردرگمم 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور اخه اسی گذشته منهمحبت می کنی با دیدن بی محلی و خیانت شوهر قلبت اتیش می گیره

شما درست میگی سخته خیلی هم سخته چون زن نیاز به محبت همسرش داره.اما این دوستمون بچه کوچیک داره وحامی هم نداره.نمیت نه فعلا جایی بذاره وشاغل بشه.اما ت  خونه خودش که بمونه حداقل اینه که اگر بچش به وسایل خونه دست بزنه یا شلوغ کاری کنه یا حتی خودش تا هرموقع که دوست داره بخوابه یا کار انجام بده یا نده کسی کاری نداره اما متاسفانه بعضی خانواده ها دخترشون که برگرده دیگه به راحتی قبل پذیراشون نیستن.ایشون هم میتونه دیگه محبت نکنه وکاملا خنثی باشه با همسرشون.تا زمانی که بچه بزرگتر بشه وایشون هم پس اندازی داشته باشن باید تحمل کنن.متاسفانه اکثر ما خانما بعد ازدواج نه خونه شوهر خونمونه نه خونه پدر.باید خودمون مراقب خودمون باشیم‌.تا اونجایی که میتونید پس انداز کنید پول برای خانمها امنیت میاره.

شما درست میگی سخته خیلی هم سخته چون زن نیاز به محبت همسرش داره.اما این دوستمون بچه کوچیک داره وحامی ...

کاش پدر مادر خوبی برای بچه هامون مخصوصا دخترامون بشیم که وقتی اینجور تو بن بست گیر کردن خودمونو حامی خودشون ببینن

سردرگمم 🙂

کاش پدر مادر خوبی برای بچه هامون مخصوصا دخترامون بشیم که وقتی اینجور تو بن بست گیر کردن خودمونو حامی ...

متاسفانه فقط هنر تولید مثل دارن بدون اینکه به آیند ه بچه ها فکر کنن.خصوصا دختر که باید خیلی مراقبشون باشی که با کی ازدواج میکنن.بعد ازدواج اذیتشون نکنن.تا جایی که بتونن باید حامی باشن.عزیزم حالا شما هم مادری.شاید همسرت به فکر آرامش بچتون نباشه اما شما باید مراقبش باشین چون پای این بچه هارو ما به این دنیا باز کردیم ورها کردنشون ظلم وخودخواهیه.من هم توی زندگیم مشکلات زیادی داشتم ولی به عشق بچم تحمل کردم چون توی خونه خودش راحت تره.منتی هم سرش ندارم چون با عشق تحمل کردم.شماهم میتونی عزیزم ان شاالله موفق باشی