2777
2789
عنوان

دارم به زندگی بعد طلاق فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از این به بعد نیار سمت گوشیش نرو که ببینی اذیت بشی بیشتر محبت کن بزار بعد هربار خیانت عذاب وجدان ...

من الان فقط دوست دارم یه گوشه بشینم زل بزنم به دیوار 😆 

حوصله محبت کردن دیگه ندارم حس میکنم افسردگی دارم 

سردرگمم 🙂

من الان فقط دوست دارم یه گوشه بشینم زل بزنم به دیوار 😆 حوصله محبت کردن دیگه ندارم حس میکنم افسردگی ...

خب اشتباه زندگیتو غیر مستقیم تقدیم یکی دیگه میکنی به خودت برس باشگاه برو کتاب بخون ی حرفه و مهارت یاد بگیر به شوهرتم محبت کن بزار فراموش بشه 

اسی جان به طلاق اصلا فکر هم نکن سعی کن چیزای آموزشی برای بهتر کردن زندگیت بخونی 

پیش مشاور برو  اصلا به جدایی فک نکن بچه داری

شغل نداری پشتوانه نداری بعد طلاق زندگیت جهنم میشه 

خدا کمکت کنه سخته اما تلاش کن با سیاست زندگیتو درست من

طلاقم چطور بگیرم اخه اصلا نمیده حتی‌چند بار به شوخی گفتم خیلی عصبانی شد

قبل انجام هر کاری خوب فکر کن.چون شما بچه کوچیک دارید.نه میتونیدهمراه خودتون ببریدچون مخارجش زیاده وشما هم فعلا نمیتونید شاغل بشید تازه میگید که حمایت خانواده رو هم نداریدو نه اینکه میتونید پیش همسرتون بذارید بمونه.چون مادر هستید واین حس مادری دوری  بچه روتحمل نمیکنه.اما شاید بتونی شرایط خونه خودتو تغییر بدی یا اینکه تحمل کنی.به نظر من فعلا خودتو بچتو آواره نکن

خب اشتباه زندگیتو غیر مستقیم تقدیم یکی دیگه میکنی به خودت برس باشگاه برو کتاب بخون ی حرفه و مهارت یا ...

فعلا دارم مجازی زبان میخونم به خاطر بچه هیچ جا نمی تونم برم ۳ ماهشه

سردرگمم 🙂

اسی جان به طلاق اصلا فکر هم نکن سعی کن چیزای آموزشی برای بهتر کردن زندگیت بخونی پیش مشاور برو اصلا ...

کاش پشتوانه داشتم 🙁 

کاش بابام پول دار بود چی میشد خدایا 😕😕 

پیش مشاور حتما باید برم متاسفانه خیلی روحیه ام داغون شده

سردرگمم 🙂

قبل انجام هر کاری خوب فکر کن.چون شما بچه کوچیک دارید.نه میتونیدهمراه خودتون ببریدچون مخارجش زیاده وش ...

باشه ♥️ 

کاش شوهر مم یکم به زندگی فکر کنه کاش حد اقل ترس از دست دادنم داشت تا اینجوری رفتار نمیکرد 

سردرگمم 🙂