2777
2789
عنوان

جدایی

152 بازدید | 17 پست

سلام دوستان لطفا دلداریم بدین خیلی خیلی حالم بده 

دوسال عقدکردم تو این دو سال به جای لحظات خوب همش حالم بد بوده از بیکاری و بی عاری و بی پولی شوهرم گرفته تا دست بزن و اخلاق تندش و مادرش که ذاتش خیلی بده حتی برا لباس پوشیدنم اظهار نظر میکنه اونم تو جمع که همه نشستن 

روز اولی که اومدن خواستگاری کلی وعده و وعید دادن که آره پسرمون تو همین شهر بمونه قرار نیست بره و فلان ولی الان کلا بردنش پیش خودشون تو شهر خودشون و من موندم و تنهاییام 

دارم جدا میشم چکار کنم این غم از روی دلم هموار بشه؟

چکار کنم که آینده ام روشن و درخشان بشه آخه ۲۳ سالمه سنی ندارم هنوز خیلی نگران خودمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین تصمیم برای جدایی گرفتی

از اونجایی ک سنت هم کمه 

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اصلا نگرانی و غصه نداره دنیا که به آخر نرسیده،تو با این پسر به هیچ جایی نخواهی رسید مرد بچه ننه و بی مسئولیت به درد لای جرز دیوار میخوره،دندونی که لقه رو باید کشید انداخت بیرون تماااام

پرسپولیسی دو آتیشه

عزیزم پیشنهاد من برای دوری از تنش ها بعد از جدایی اینه که ارشد یه شهر دیگه درس بخونی 

اینطوری بقیه فک و فامیل رو هم کمتر میبینی کمتر نیش و کنایه میشنوی از یادشون میره

هم اینکه فرصت های بهتر شغلی برات به وجود میاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🫂❤️‍🩹اخی عزیزم

من دل نامزدمو بد شکوندم

مث صگ پشیمونم الان ب روم نمیاره ولی از تن صداش مشخصه عذاب وج دارم 

میدونی بهش گفتم عرضه نداری جدی کنی رابطه رو اونم پول ندارشت عصبی شد گف قصدشو نداشتم ازدواج کنم باهات

اوووف هممون درگیریم اسی نگران نباش حل میشع

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

اول سعی کن خودتو زودتر خلاص کنی

فعلا که دارم دادگاه هام و میرم تا از قانون عدم پرداخت نفقه به مدت۶ ماه بتونم حکم طلاقم و بگیرم 

آخه من یک شهرم اون نامرد هم شهر خودشه 

چون راه دور و میگه گور پدرش دادگاه ها رو نمیاد اصلا

[QUOTE=390355292]اصلا نگرانی و غصه نداره دنیا که به آخر نرسیده،تو با این پسر به هیچ جایی نخواهی رسید مرد بچه ننه و بی ...[/QUOTE

عزیزم فقط بچه ننه نیست

مادری داره که قورتت میده انقدر از خدا بی خبر و نامردن 

من تو خونه پدرم هیچی کم نداشتم خانواده پولداری دارم و خودم لیسانس دارم 

این خانواده بی شرف تو این دو سال انقدر برا پول من و خورد و خوار کردن 

مثلا هزار تو من شوهرم بهم پول میداد مادرش زنگ میزد به من که پولات و حروم نکنی 

ما تو رو دختر خودمون می دونیم هرچی تو زندگیته برامون تعریف کن 

الان که کار به جدایی رسیده به تموم فامیلم زنگ زدن فحش و سر وصدا که دختر شما خراب بوده با این حال طلاقش نمی دیم 

و خانواده ای از اون یا خودش اصلا پیداشون نمیشه که حتی برا طلاق پا پیش بزارن

جدایی بهتر از زندگی با همچین آدم هایی هست منم جدا شدم یک سال اولش سخت بود ولی الان بعد سه سال همه چی ...

عزیزم چطوری همه گذشته ام و فراموش کنم؟

شما بعد طلاقت موقعیت اجتماعی خوب داشتی؟ یا تونستی ازدواج موفقی داشته باشی؟