2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 17 پست
درضمن الان که خونه باباتی میزنتت ببین بری زیر یک سقف چه بلایی سرت میاره

خودم می دونم آینده ندارم باهاش

ای کاش فقط زدن باشه ، زخم زبون و اعتیاد ، کلاهبرداری ، خانواده بی شرف و زبون درازش ، بیکاریش،  بی عار بودن و بی مسئولیتیش

هعی از چی بگم 

عزیزم چطوری همه گذشته ام و فراموش کنم؟شما بعد طلاقت موقعیت اجتماعی خوب داشتی؟ یا تونستی ازدواج موفقی ...

بعد طلاقم یکسال خونه نشینی و افسردگی داشتم بعدش به خودم اومدم رفتم سر کار کم کم رفت و آمدامو با فامیل شروع کردم باور کن اونقدری که برای تو مهم هست برای یقیه نیست 

منم فکر میکردم غیر ممکنه یه روز فراموش کنم ولی شد واقعا فراموش میشه فقط زمان میخواد

هنوز ازدواج  نکردم فعلا قصدشو ندارم مجردی خوشحالترم 

Maryam::❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم می دونم آینده ندارم باهاشای کاش فقط زدن باشه ، زخم زبون و اعتیاد ، کلاهبرداری ، خانواده بی شرف ...

پس خودت بهتر میدونی دیگه درخواست طلاق بده همه مشکلاتتم برو به وکیل بگو

پرسپولیسی دو آتیشه