2777
2789
عنوان

دغدغه شوهر کردن

96 بازدید | 11 پست

احساس میکنم هیچ کس منو نمیگیره خیلی معمولیم و ایراد دارم و قراره تنها بمونم همسنام همه خواستگار دارن من هیچی تازه کلی میترسم پیر شم و تنها بمونم نه حقوقی دارم نه هیچی 

ایرادات چین؟

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یچی بذار بگم

من معتقدم اصلاااا به قیافه نیست اصلاااا

اینجا هی میگفتن باید زیبا باشی تا بگیرنت

در صورتی که چرت

هزاران دختر با قیافه های مختلف دیدم نامزد کردن

پس خلاصه خودتو دوست داشته باش

خب برو سرکار حتی اگه خواستگار هم زیاد بود حماقته کاملا به امید درآمد شوهرت زندگی کنی خیلی ها هم تو ا ...

رشته ام بازارکار نداره اگه پیر شدم و نتونستم برم سرکار کی میخواد خرج منو بده اصن از تنهایی بدم میاد

دنبال یادگیری مهارت یا حرفه ای باشید. سر کار برید و درآمد داشته باشید. تنها چیزی که مهم تر از همه ی ...

فعلا سال سوم دانشگاهم رشته ام بازارکار خوبی نداره نمی‌دونم چیکار کنم اگه هیچ کس منو نگیره احتمالا از بدبختی بمیرم اینده

پس حتما خیلی زشتم که هیچ کس نیست وای اصن فقط می‌خوام تنها بمونم از این میترسم

نه این فکرا مال همین سنه طبیعیه... سعی کن تو زندگیت پیشرفت کنی طوریکه همه بخوان باهات باشن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞