2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسپریدون رو اگه خوابش خوبه جای شب ظهرا بده 

و کلا بچه بیش فعال بعضی روزا از دنده ی چپ بلند میشه باید تحمل کرد 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

پسرخاله هام از ۴ تا ۷ سالگی ریسپریدون خوردن 

خیلی مشکل پیدا کردن هم اشتهاشون زیاد شد هم اضافه وزن شدید داشتن و هم سینه های زنانه 

از ۷ سالگی تا الان که ۹ سالشونه هم ریتالین میخورن ریسپریدون دو دکتر قطع کرد 

درکل شیطون تر و کم تمرکز تر از بچه های عادی هستن اما ناآرام شدید نیستن 

هفت سال

خب الان چیزی یاد گرفته؟ من بچم عقلی در حد بچه ۳سالهدهست

با اینکه پیش دبستانی رفته۶سالشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خب الان چیزی یاد گرفته؟ من بچم عقلی در حد بچه ۳سالهدهستبا اینکه پیش دبستانی رفته۶سالشه

یاد گرفته

کاش یک سال دیرتر بذاری بره مدرسه ولی حتما داروی تمرکز بهش بدید

مادر دو فرشته

یاد گرفتهکاش یک سال دیرتر بذاری بره مدرسه ولی حتما داروی تمرکز بهش بدید

عه خودمم بفکرش بودم الاننزدیک ۷سالشه کلاس اول باید بره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

درس رو یاد میگرن فقط ساده تر و بچه گانه تر از همسناشون حرف میزنن

این گفتارشم مشکل داره