2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بگین چیکار کنمم😭😭

112 بازدید | 14 پست

پریودم خونریزیم کم شده ولی دلم شدیددرد دارههه،حالت تهوع هم دارم

همه راه هارو رفتم حتی سرمم زدم 

تروخدا راه حلی دارین بگین

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوافن بخورمن الان بخاطر درد پریود مطب دکترم

من رفتم بیمارستان سرم داد امتحان کردم اونم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

توی پریودی حموم نرو اگه مجبور شدی زیر 5 دقیقه باشه و ترجیحا سه روز اول نباشه

قبلش زیر دلتو با روغن سیاه دانه ماساژ بده

کیسه آب جوشم خوبه برای تسکین درد و مسکن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
توی پریودی حموم نرو اگه مجبور شدی زیر 5 دقیقه باشه و ترجیحا سه روز اول نباشهقبلش زیر دلتو با روغن سی ...

رفتم بیمارستان بهتر شدم الان،ولی دیگه جونی برام نمونده دقیقا من ی هفته درگیر بودم

رفتم بیمارستان بهتر شدم الان،ولی دیگه جونی برام نمونده دقیقا من ی هفته درگیر بودم

حموم نرفتن خیلی خیلی خیلی تاثیر داره

این دفعه امتحان کن

ان شالله به زودی برطرف بشه

حموم نرفتن خیلی خیلی خیلی تاثیر دارهاین دفعه امتحان کنان شالله به زودی برطرف بشه

اصلا حال اینو نداشتم برم حموم اصلا حال نداشتم پا شم سرم گیج میرفت،ی روز قبلش رفتم حموم

اصلا حال اینو نداشتم برم حموم اصلا حال نداشتم پا شم سرم گیج میرفت،ی روز قبلش رفتم حموم

خیلی عالی حالا سری بعد وضعیتت بهتر از این سری هست

سرچ کن یه سری غذاها هم توی درد تاثیر داره اونا رو هم استفاده نکن توی اون دوران بهتر میشی

خیلی عالی حالا سری بعد وضعیتت بهتر از این سری هستسرچ کن یه سری غذاها هم توی درد تاثیر داره اونا رو ه ...

اوکیه ممنونم ❤️‍🩹🙂