2777
2789
عنوان

نماز قضا

115 بازدید | 16 پست

من متاسفانه تقریبا از 9 سالگی تا 15 سالگی نماز نمیخوندم یا یه بار میخوندم ده بار نه

الان حدودی حساب کردم 10 هزار نماز شده 

شماها چیکار میکنین برا نمازای قضاتون؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

منم همین بودم،،، هیچ کاری نکردم متاسفانه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۹سالگی همه نمازامو خوندم اگه عروسی یا مسافرتی قضا بشه هر سال ماه رمضان ی روز کامل قضا میخونم یعنی تا آخر ماه ۲۵روز قضا خوندم،بعضی وقتا صبح خواب بمونم ظهرش قضاشو میخونم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

وایمن حساب کردم روزی 4 تاشو بخونم نزدیک 6/7 سال طول میکشه با احتساب پریود و اینا

البته اینم بگم خدا از حق الله میگذره زیاد سخت نگیر تا جایی ک میتونی بخون

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

وایمن حساب کردم روزی 4 تاشو بخونم نزدیک 6/7 سال طول میکشه با احتساب پریود و اینا

میتونید مثلا قضا نماز صبح، صبح بخونید ظهرو ظهر و..

من متاسفانع خیلی تنبلم،،، حالا من روزه های قضا هم هستن🤦🏻‍♀️

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

میتونید مثلا قضا نماز صبح، صبح بخونید ظهرو ظهر و..من متاسفانع خیلی تنبلم،،، حالا من روزه های قضا هم ...

آره اینم خوبه

من روزه هامو میگرفتم خداروشکر، ماه رمضونم نماز میخوندم ولی بعدش تنبلی میکردم متاسفانه

فقط همون روزایی که پریود بودم نگرفتم که اونا مونده نمیدونم امسال قضاشو بگیرم یا نه چون کنکور دارم

اللهم عجل لولیک الفرج✨

یه بزرگی میگفت بگو خدایا من بدهکارم و ب عهده من هست باید ادا کنم هفته ای یکروز میتوانم نماز قصا کنم روز شنبه مثلا دو رکعت صبح روز یکشنبه ۴ رکعت ظهر و .. 

بگو خدایا من شروع کردم همینکه شروع کردی قضاها را انجام دادن انگار بدهیتو دادی و داری قسط میدی .. 

میگفت خدای نکرده زودتر فوت شدی اون دنیا میگی خدایا شما منو مهلت ندادی و عجله فرمودی و منو بردی ..

ولی میگفت نمازاتو قشنگ و باحال و با توجه بخوان ...

کلیپشم هست که داره اینا را میگه

یه بزرگی میگفت بگو خدایا من بدهکارم و ب عهده من هست باید ادا کنم هفته ای یکروز میتوانم نماز قصا کن ...

چه قشنگگگگ::)

کی میگفت؟ اسمشون چی بود

اللهم عجل لولیک الفرج✨