2777
2789

ببینید شوهر من آدمیه که دوست داشنتشو نه کلامی نشون میده نه رفتاری مثلا میگه چون برا خونه مایحتاج میخرم یعنی دوستت دارم اینو خودت استنباط کن 🤣🤣

منم اینو پذیرفتم ولی مشکلم اینه که جلوی خانوادم 180 درجه عوض میشه انگار تازه متوجه حضور من تو زندگیش میشه مثلا توی جمع دستمو فشار میده بوس می‌کنه یا از عقب بغلم میکنه یا پشت بند اسمم جان و عزیزم و خانومی و ازین چیزا میذاره

دیشب از خونه مامانم برگشتنی جلوی در خم شد کفشمو پام کرد بعد رفت ماشینو بیاره جلو پارکینگ پدرم منو کشید کنار گفت حالا نیاز نیست به شوهرت انقد سخت بگیری بذار غرورش حفظ بشه منم فقط گفتم چشم

به نظرتون این رفتاراشو به روش بیارم یا بیخیال بشم؟ میدونم بهش بگم میگه زیادی حساسی من همیشه همینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که😂😍❤️

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟