2777
2789

برا یه نفره حالش خوب نیست. هماتوم ساب کوریونیک داره اندهزه دوازده درسه ونیمه.

هفته ۸ بارداریه. دکتر بهش شیاف پروژسترون مقعدی داده یکی صب یکی شب.قرص اسپرین ۱۰۰ هم ده روزه میخوره. کسی هست تجربشو بگه چکارکرده خوب شده. خطرناکه؟

آسپرین تو ماهای اول بارداری؟!! دکتر نوشته؟

هماتوم با استراحت و مصرف غذاهای نشاسته‌ای خوب میشه خیلی مهم نیست. شیاف هم برای انقباضه تاثیر چندانی رو جذب هماتوم نداره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آسپرین تو ماهای اول بارداری؟!! دکتر نوشته؟هماتوم با استراحت و مصرف غذاهای نشاسته‌ای خوب میشه خیلی مه ...

من تو ۳ تا بارداری‌هام از روز اول تا ۲ هفته به زایمان آسپرین مصرف کردم. 

چه مشکلی داره مگه؟

استارتر منم تو ۲ تا از بارداریهام هماتوم ۱۹ میلی داشتم و خدا رو شکر هفته ی ۱۳ هرو دو بارداریم خودش جذب شد.

من حتی خونریزیهای شدید  و لخته هم داشتم تو اون دوران

منم روزهایی که خونریزیهای داشتم روزی ۲ تا شیاف استفاده میکردم در حالت عادی روزی یکی 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز هماتوم داشتی اسپرین هم میخوردی؟

بله عزیزم.

ببین من ۴ تا سقط داشتم.

سر یکی از سقطهام هماتوم داشتم و دکتر احمق گرفت چون خونریزی داری آسپرین نمیدم بهت.

و متاسفاتع به خاطر همون رشد جنین متوقف شد و سقط ولی سر ۳ تای دیگه هم آسپرین خودم و هم انوکسا تزریق کردم با اونکه خونریزیه شدید داشتم ولی هماتومم ۱۳ هفته رفع شد و خونریزی تموم شد و  خدا روشکر بچه هام سالم دنیا اومدند

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...