2777
2789
عنوان

باردار های عزیز

125 بازدید | 25 پست

درچه حالین....من خونه تکونی کردم بعد یک سال و نیم الان خونمون خیلی تمیز شد البته من کاری نکردم همه رو دادیم بیرون شستن 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا حس وحال تکون خوردن ندارم چه برسه تمیز کاری🤣😭

منم همینم خیلییی سنگینم بدون کمک نمیتونم از جا پاشم دیگ گفتم اینو اینجام بدیم ک‌برک‌سراغ خرید خونه و سیسمونی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اولش تا الان دارم غصه چیزای کثیفمو میخورم ولی نمیتونم ریسک کنم ‌نمیتونم بزارم کسی به وسیله هام دست بزنه پس فردا بره تعریف کنه چقدر شلخته بود شوهرم که به زور کونشو تکون میده..خوشبحالت هر روزم با این دغدغه خونه کثیفی میگذره 

منم همینم خیلییی سنگینم بدون کمک نمیتونم از جا پاشم دیگ گفتم اینو اینجام بدیم ک‌برک‌سراغ خرید خونه و ...

منم انشالله میخوام از اول شهریور سیسمونی بگیرم 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا کمر درد دارم خستم بیحالم سرم درد میکنه البته من دیگ ۳۲هفتمه اما هنوز سیسمونی باید بگیرم هنوز خو ...

من ۳۳هستم سیسمونی نگرفتم یه مقدار آنلاین سفارش دادم شهر ما جهنمه نمیشه رفت بیرون حتی ۹شب...تازه همه چیز خیلی گرونه من یه مقدار آنلاین سفارش دادم یه پیجی‌ بود برای اصفهان خیلی قیمتاش کناسبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اولش تا الان دارم غصه چیزای کثیفمو میخورم ولی نمیتونم ریسک کنم ‌نمیتونم بزارم کسی به وسیله هام دس ...

ما فرشها و‌پتوها رو دادیم بیرون کف خونه رو خواهر شوهرم اومد طی کشید دستش درد نکنه ...دیوارها هم شوهرم پاک کرد کمد دیواری ها رو خودم مرتب کردم دیگ کارو جمع کردیم 😅برای منم کابوس بود خونه م ازش چندشم میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40