2777
2789

من بلد نیستم .

نخ اینا همه چی جای درست هست . ولی وقتی پارچه میزارم زیر چرخ  نخی که تن سوزن هست با همون اولین دوخت گیر میکنه تو قسمت پایین چرخ . نمیدونم متوجه میشید یا نه  

( زیر چرخ یه قسمتی هست بهش میگن ماکو . نخ بالایی میره گیر میکنه اون پایین )  بخاطر چیه؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا قسمتی که ماکو هست یک تیکه نخور گیر کردهاسم چرخه چی هست؟تو دفترچه راهنما مشکلات چرخه رو نوشت ...

اسم چرخ نوشته فافه . که المانی هست .

اما دقیقا همین مدل  کاچیران هم داره که ایرانی هست . تو گوگل فقط از کاچیران فیلم هست منم طبق اون پیش رفتم ماکو رو جا گذاشتمو اینا . 

ماکو یه قابی داره منظورت اون هست؟ که باید درش بیارم؟؟ 

ببین نخ گیر نکرده که . یعنی  چیز اون تو گیر نکرده کلا آزاد هست .

ولی تا پارچه میزارم سریع نخ گیر میکنه  وسفت میشه منم زود درش میارم . میخوام بدونم چرا زود نخ گیر میکنه حتا یک خط هم نتونستم راسته دوزی بکنم . دلیل اینکه نخ گیر میکنه اینه که اون تو از قبل نخ گیر کرده هست؟؟

چرخ دست دومه دفترچه نداره . مادرم خیاطی کرد باهاش خودش خیاط هست اما من بلد نیستم مثل اینکه یه جاییشو باید یه کاری بکنم ولی  نمیدونم چیکار

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت