2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم واقعا

87 بازدید | 15 پست

سلام

بچه ها من همسرم 10 ساله اربعين میره کربلا و من تا حالا به خاطر بچه ها نرفتم... فقط 1 بار با کاروان رفتیم.. 

امسال میگه دوست دارین بیاین منم خیلی خیلی دوست دارم برم. دخترام یکی میره کلاس سوم یکی میره دوم. خودشون میگن مامان میدونیم سخته گرمه پیاده اس ما دوست داریم بریم قول میدیم اذیت نکنیم اصلا. 

منم رفتم براشون لباس مناسب و اینا گرفتم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم میگه به خاطر بچه ها که اذیت نشن هرجور خودت میدونی میخای بیاین یا نه.. میگه بعد با کاروان میریم ولی من مطمئنم تا سال دیگه به هیچ عنوان نمیشه با کاروان رفت... هم خودش کارش امسال سال اوله قبول شده باید بره هم دخترام مدرسه دارن.... 

استخاره کردم میانه بود 

ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم برم نرم چی نرم هم دختر 8 سالم شدید بهانه باباشو میگیره 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

میتونین مثلای ویلچری چیزی ببری ک بچهارو خسته شدن بزاری توش. ولی حتی یه حوله هم سنگین میشه برات تو ار ...

منم میگم یه ویلچر بگیرم همسرم میگه سخته تا نجف میخای بری با ماشین سخته تو موکب میخای بخابی سخته نمیدونی کجا بزاری 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

نه متاسفانه من خودم نمیتونم از بچه هام دور باشم

هنسایه مون بزرگساله رفته بود اونجا دربه در بیمارستان بودن بد مریض شده بود.تازه میگن امسال گرماخیلی بدتره. بعد چون بچن یهوخدای نکرده خفه میشن از تعدادزیادجمعیت

قربونت برم ان شاء الله قسمت بشه.... خیلی دوست دارم برم ولی همونقدر هم میترسم

ترس چی بابا وقتی طلبیده خودش هم کمک میکنه

دلت بزن به دریا دخترات آماده کن 

خواستی از این فن گردنی ها هم براشون بگیر