2777
2789
عنوان

کلاس منو هم سرویسیامو جدا کردن

71 بازدید | 9 پست

ما یه اکیپ سه نفره بودیم تو یه سرویس بودیم چون خونه هامون نزدیک هم بود،ولی خب خیلی باهم صمیمی بودیم هیلی پشت هم بودیم همیشه باهم بودیم همه گندارو سه تایی میزدیم خیلییی رو مخ ناظم بودیم،بهمون تذکر داد ماهم انصافا رعایت کردیم از هم دور نشستیم تو کلاس باهم حرف نزدیم حتی ،دیگه دبیرام راضی بودن

حالا امسالم میخاستیم سرویسامون یکی باشه چون پول سرویس شخصی نداریم واقعا،شرکتم سرویس مدرسه مونو قبول نمیکنه

حالا نمیدونم چیکار کنم خب باباهامون کارمندن پول‌خورد و خوراک به زور داریم چحوری سرویس شخصی بگیریممم(برنامه کلاسا فرق داره ساعت رفت و آمدشون و کلاس اضافهاشون)

هرچی با ناظمه هم خودمون هم مامانامون حرف میزنن قبول نمیکنه تو یه کلاس باشیم

چیکار کنیممم؟اخه دیگه کسیم نیست بخام باهاش سرویس بگیرمم

مدرسه تون عوض کنید چه ناظم پررویی ک سرک میکشه تو روابط اجتماعی دیگران یه تو دهنی باید اینو زد عمدا اینکارو میکنه

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه تون عوض کنید چه ناظم پررویی ک سرک میکشه تو روابط اجتماعی دیگران یه تو دهنی باید اینو زد عمدا ا ...

بهترین مدزسست تو شهرمون برا رشته انسانی

خیلی اذیتم کرد این ناظمه،هیچوقت نمبخشمش چون این تنها کاری نبود که کرد،آبرومو همه جا برد

اتوبوس تاکسی ت محله ی مابچه ها بااتوبوس میرند کلی خوش میگذره بعشون

تاکسی نمیاد تو شهرکمون،اتوبوس میتونم ولی خیلی سخت میشه چون باید ۳تا اتوبوس عوض کنم،خیلی سخت میشه

بهترین مدزسست تو شهرمون برا رشته انسانیخیلی اذیتم کرد این ناظمه،هیچوقت نمبخشمش چون این تنها کاری نبو ...

بهترین مدرسه وجود نداره تو خودت باید بهترین باشی خواهر من انسانی خوند از روستا اومد تو شهر مدرسه دولتی زپرتی رتبه کنکورش شد ۱۲۰۹ چمران اهواز حقوق خوند رتبه وکالت دادگستری شد ۳۰۰ ارشد حقوق خصوصی قبول شد وکالت قوه قضاییه رتبه اش ۱۰۰۰ شد توی ازمون مرحله اخر یعنی اختبار رتبه اش شد ۱۱ استان هرمزگان با اینکه بومی نبود و اهل استان فارس هستیم ولی بقیه انسانی هایی ک اون سال شهر ما مدرسه غیر انتفاعی میرفتن و شهریه میلیونی میدادن هیچی نشدن تهش چندتاشون معلم شد الان خواهر من ماشین داره خونه داره طلا داره کلی وسایل از خودش اون معلما چی دارن؟ خواهر من حتی ازدواج نکرده و مستقل پیش ما زندگی نمیکنه و تنهاس شهریه مدرسه اش ۴۰۰ تومن بود فقط  اگر خودت چیزی بارت باشه چیزی میشی اگر بارت نباشه چیزی نمیشی

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

بهترین مدرسه وجود نداره تو خودت باید بهترین باشی خواهر من انسانی خوند از روستا اومد تو شهر مدرسه دول ...

پشمامممم دمت خواهرتون گرم واقعا

ولی نظر من اینه که مدرسه خوب تاثیر داره واقعا،هرچند که اول باید خود آدم تلاشگر باشه 

مشخصه‌ بچه‌ نیستی‌

اون‌ موقع  که‌ سرکلاس‌ شلوغ‌ میکردین و‌ به‌ دبیر‌ گوش‌ نمیدادین‌ . اونام‌ رفتن  شمارو‌ گزارش  دادن‌ و‌ این‌ شده‌ نتیجه‌. گاهی‌ بهتره‌ به  خودمون  نهیب‌ بزنیم‌ تا‌ ناظم‌ و‌ معلم‌..‌‌.

نمیشه‌ که‌ کلاس‌‌ و‌ بهم  بزنید‌ و‌ حواس‌ بقیه‌ پرت‌ بشه‌ و‌ انتظار‌ جواب  متقابل‌ از‌ مدرسه رو‌ نداشته‌ باشید

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...