2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیاید💢💢💢💢😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 33 پست

بابا عقدین هنوزم نگران این موضوعین؟

شوهرته ها دوست پسرت که نبوده 

اسیبم دیده باشه از شوهرت بوده ...

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه میشه ماما که ارتجاعیه؟

اره نوعشو تشخیص میدن. منم رفتم البته بعد از عروسی

چون خونریزی نداشتم معاینه کرد گفت ارتجاعی هستی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اخه کامل رفت تو نوشته بود ۲ سانت بره اسیب میبینه

نه بابا اون ته ته هست اندازه انگشت مگه چقده آسیب ندیده خیلی چیزی شده باشه شاید خراش خورده اونم شاید

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

مگه شوهرت نیست اینکارا چیه دیگه حالا یا ارتجاعی هست ک‌خون نیومده یاام باید با رابطه جنسی کاملتون آسیب ببینه منم اولیت بار با انگشت هیچی ندیدم وقتی رابطه کامل داشتیم در حد دو قطره خون اومد

مگه شوهرت نیست اینکارا چیه دیگه حالا یا ارتجاعی هست ک‌خون نیومده یاام باید با رابطه جنسی کاملتون آسی ...

انگشت کامل رفته بود؟ الان برم ماما میفهمه که ارتجاعیه؟

اخه نمیخوام شک بمونه تو دلش خودم حس بدی میگیرم با اینکه اون چیزی نمیگه

من پردم ارتجاعی اصلادکتراینام نرفتم

رابطه داشتیم ولی عجیب بودخون اومدبه خاطرکناره هاش بوده انگارکناره های دهانه رحم بوده خون اومده

بعدچندوقت بعدش رفتم دکتربرای بررسی ایناگفتش شماپرده داری هنوز پردت هم ارتجاعیه وموقع زایمان پاره میشه.

پس چرا تو نت نوشته ۲ سانت ورودی واژن

نمی‌دونم برا من که مطمینم دوسانت نبود اون ته ته بود اونم بعد کلی فشار و زور پاره شد خود دکتره هم موقع نامه سلامت می خواست بده کلی روز زد تا ببینش

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..