2777
2789
عنوان

کار بلدا با کیک پز برقی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر حال

شعله گاز از پایین اشتباهه .... اسمش روش هست : کیک پز برقی

قابلمه که نیست که بذاری روی گاز

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

برق رو شعله نذار خطرناکه.

ارتفاع کیک رو کم کن، وسطش یه لیوان فلزی بذار کیک حلقه‌ای میشه ولی بهتر میپزه. اگه درجه بندی داره حرارتو رو ۱۸۰ بذار

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شما وقتی پختت تموم‌میشه همونموقع در فر یا کیک‌پزتو باز میکنی یا نه.یکی میگفت چندقیقه بزار بسته باشه ...

همون موقع از فر در میارم

یا اینکه در ِ کیک پز رو از روش برمیدارم

که دیگه پختش زیاد نشه و خشک نشه

ولی فوری از قالب جداش نمیکنم

میذارم‌یه کم حرارتش رو از دست بده، بعد از دیواره ها جداش میکنم، بعد از قالب کاملا خارجش میکنم و روی همون توری فلزی که‌گفتم میذارم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم کیک‌پز دارم انقد خوب در میاد کیکام پف میکنی ،موادتو ترکیبش و درست انجام بده بعد اخر سرمواد و ریخ ...

مسشه اندازه‌مواد بهم‌بگی لطفا.

فردا میخوام‌برم‌پیش دوستم.میخواستم‌کیک بپزم‌براش

مسشه اندازه‌مواد بهم‌بگی لطفا.فردا میخوام‌برم‌پیش دوستم.میخواستم‌کیک بپزم‌براش

من برا سه تا تخم مرغ یه پبمونه و نصف از پیمانه پلو پز ارد،یه پیمونه از همون شکر  میریزم نصف همون پیمانه روغن مایع نصف یکم بیشتر شیر با ابمیوه یا اب  یک باشق مربا خوری بکینگ پودر،نوک قاشق چایخوریم وانیل

[QUOTE=390341838]من برا سه تا تخم مرغ یه پبمونه و نصف از پیمانه پلو پز ارد،یه پیمونه از همون شکر  میریزم نصف همو 

مرسی مهربون.من مث تو ،ولی بااین‌تفاوت که  ۲تا‌ پیمانه کامل آرد، و ۱پیمانه‌کامل روغن‌میریزم. پس اندازه‌موادی که گفتی‌رو‌میریزم‌.