2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی و بارداری

83 بازدید | 12 پست

دوستان خواهشا کمک کنید من کسی رو ندارم ازش سوال بپرسم مجبورم اینجا بپرسم دیگه 

چهار تا بی بی چک زدم همشون منفی شد از سه تا برند مختلف فقط یکیشون بعد یک ساعت و خورده ای هاله انداخت که خب معتبر نیس برا همین بعد ازون دوتا دیگه زدم دیدم بازم منفیه 

در کل چهارتا استفاده کردم و پریودم یک هفته اینا تاخیر افتاده 

کلا دو بار رابطه داشتم و تا جایی که میدونم خیلی مراقب بودیم و چند ثانیه بعد حدود ۵ ثانیه اینا ارضا شد 

عفونت باکتریایی هم دارم حدود دو هفته است و پماد استفاده میکنم داخل واژن 

نی نی سایتم خیلی بهم استرس داده همه میگن منفی شده براشون ولی باردار بودن یا چیزای این شکلی 

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داری منفی باشه؟

بله

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

بعضی وقتا لقاح دیر شکل می گیره و بی بی چک دیر مثبت میشه ولی شما که میگی خیلی مراقب بودی چرا نگرانی اصلا احتمالا به خاطر عفونت عقب انداختی

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بعضی وقتا لقاح دیر شکل می گیره و بی بی چک دیر مثبت میشه ولی شما که میگی خیلی مراقب بودی چرا نگرانی ا ...

ربطی به عفونت داره ؟ 

باردار نیستی ولی یه ازمایش بارداری بده و سونو برو برو پزشک زنان بهت دارو بده

دیگه اگه دیدم بازم تاخیر دارم باید آزمایش بدم 

ولی تو نی نی سایت گفتن بی بی منفی بوده آزمایشم منفی ولی باردار بودن من خیلی استرس گرفتم 

دیگه اگه دیدم بازم تاخیر دارم باید آزمایش بدم ولی تو نی نی سایت گفتن بی بی منفی بوده آزمایشم منفی ول ...

نه باردار نیستی 

ولی برای عفونت حتما برو پزشک زنان اگر پریود نشدی ازمایش و سونو هم بده تا دکتر برات دارو بنویسه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نه باردار نیستی ولی برای عفونت حتما برو پزشک زنان اگر پریود نشدی ازمایش و سونو هم بده تا دکتر برات د ...

ممنونم عزیزم 

نیگا ابجی 4 تا منفی واقعا منفی هست 99% و خیلی بی احتماله بار دار باشی

مرسی گلم