2777
2789
عنوان

همه ش آرزوی مرگ خودم رو دارم

151 بازدید | 8 پست

من همیشه از مرگ  میترسیدم ولی تو این یکی دو سال از بس گرفتار شدم همه ش آرزوی مرگ خودم رو میکنم 😔 مثلا توی جاده تصادف که می بینم میگم کاش من به جاش بودم یا مثلا میشنوم یکی سرطان گرفته میگم کاش من به جاش بودم 

از خدا میخوام هیشکی مثل من به درجه ای نرسه که مرگ خودش رو بخواد 💔

همین طلب مرگ کلی انرژی منفی داره و باعث بدبیاری تو زندگیت میشه پس نگو

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانی حقته بمیری مگ چی گفتم

تو هم مردک احمق و روانی، یاد بگیر وقتی کسی حالش خوب نیست ، واسه خودت خودشیرینی نکنی و اینجا لری بلغور نکن جایی که میتونی با زبون رسمی صحبت بکنی. چه مردک  حال بهمزنی هستی. این تایم نشسته تو خونه بجای کار و... داره تاپیک های خانوما رو رصد میکنه و..... هر اراجیفی هم بنویسی خیالت راحت، نمیخونم چون سادیسم داری.