2777
2789
عنوان

لباسهایی که من میپوشم

395 بازدید | 22 پست

خانما من بیشتر لباسهایی تو خونه میپوشم که تیشرت روشون خرس زرافه پاندا... اینطور چیزاست 

و رنگهای روشن قرمز صورتی سفید کرمی 

همسرم یبار از سرکار اومد منو دید گفت وای خدااا زرافه رو لباس خانممو ببین بعد با خنده اومد 

این حرفش الان خوشش میاد یا چی 

تعریف بود یعنی اینکه قشنگه لباست؟ چرا خندید؟ 

آخه من تا حالا هیچ وقت از این لباسای بزرگونه و لختی تو خونه نپوشیدم میگم اگه خوشش نمیاد برم از اونا بخرم 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

همه جوره بپوش

تنوع بده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه جوره بپوشتنوع بده

اینم حرفیه آره من هیچ از اون نوع لباسا نپوشیدم 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

چرا از خودش نمیپرسی؟

خوشم نمیاد بهش بگم 

میدونم اشتباهه این کارم

دیگه بعد ازدواج بهتره که بیشتر لباسای باز و لختی بپوشی توی خونهبرای خودت و زندگیت بهتره

تاپ لختی ام میپوشم گاهی ولی باز طرح کارتونی روشه 

میگم شاید از کارتونی اینا خوشش نیاد 

بامزه بود له نظرش همیشه یه جور لباس نپوش گاهی تیشرت گاهی تاب همه جوره بپوش

تاپم میپوشم ولی باز روشون طرح عروسک و کارتونیه