2777
2789
عنوان

خونه دوم

312 بازدید | 19 پست

خونه دومتون رو با کمک بزرگتر ها گرفتین یا با تلاش دونفره ؟

بعد چندسال از زندگی تونستین خونه دومتون و بگیرین و چندسالتون بود ؟ 

اینکه میگن هر کی چی داره با سختی زیادی که کشیدن تونستن پیشرفت کنن راسته؟

ما یه آپارتمان نصفه بهمون دادن اول ازدواج که خودمون تجهیز کردیم داخلش رو

دیگه بعد با صرفه جویی و البته تلاش شوهرم تونستیم ویلایی بخریم  حدود ۱۰سال بعد ازدواج

البته کمک خانواده من این بود ‌آپارتمان ما رو خریدن و ما داخلش موندیم  اون ویلایی رو اجاره دادیم تا قسط هاش رو بدیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه دوستی داشتم توی ۱۸ سالگی پدرشوهرش یه آپارتمان توی سعادت آباد بهشون داده بود. بسیار زیبا بود و آدمها امتیازاتی براش قائل می شدند. به دلیل طبقه اجتماعی بالا و پول و روابط کارها راحت براش پیش می رفت. بنابراین معتقدم نه لزوما همه چی با سختی به دست نمیاد.

ترنج

خودمون ساختیم زیاد طول نکشیدسال دوم ازدواجمون بودبا همه پس انداز دوران مجردی و البته کلی وام

قبلا میگفتم همین ک آدم یه خونه و ماشین از خودش داشته باشه دیگ به نقطه امن زندگی رسیده و چیزی نمیخواد ایندس تضمین شده الان میگم باید یه خونه دیگ هم باشه ک بدونی بعدا ازش اجاره ای چیزی میاد خیالت راحته اگ نتونستی کار کنی یه پولی ازش میاد

ما یه آپارتمان نصفه بهمون دادن اول ازدواج که خودمون تجهیز کردیم داخلش رودیگه بعد با صرفه جویی و البت ...

👏😍

خونتونو ارتقا دادین دیگ  

مبارکتون باشه 

یعنی همه پس اندازتون و براش گزاشتید به جز خونه زمینی چیزی ندارید