2777
2789

سلام خانوما من ۶ ساله ازدواج کردم

در طول این ۶ سال در رابطه جنسی با همسرم مشکلاتی داشتم همسرم موقع رابطه از کسای دیگه حرف میزنه و اسمشون رو میاره مثلا میگه کاش خواهر داشتی اونم .... یا مثلا راجب مادرم حرف میزنه... یا فحش مادر میده خب تو این ۶ سال خیلی بهش گفتم که من از این موضوع واقعا ناراحتم یا مثلا میگه کاش یه زن دیگم داشتم ... به علاوه اینا همسرم در برابر خانوادش اصلا برام پشتوانه نبوده و خانوادش خیلی در حقم بی انصافی کردن توی این ۶ سال و من سکوت کردم الان به مرحله ای رسیدم که میگم چرا باید تحمل کنم چرا خودمو حروم کردم؟ رفتم پیش مشاور و بیان کردم پیش هرکی بیان میکنم میگن چطور تونستی تحمل کنی میگن شوهرم مریض جنسیه ولی به خانوادم نگفتم که اسم مادرمو اورده خانوما بیاید بگید چکار کنم؟ درضمن خانوادم میگن که پسر خوبیه منم نمیگم بده از لحاظای دیگه خوبه ولی مگه یه زن از زندگی چی میخواد ب جز اینکه همسرش از لحاظ عاطفی حامیش باشه و از لحاظ جنسی امنیت داشته باشه ؟

بچه هم ندارم خلاصه که بگم که خانواده همسرم یه نقض عضوی همسرمو هم پنهان کردن از اندام جنسی و بعدش که فهمیدم خب خیلی ناراحت شدم گفتم مثلا من اگه یدونه تخمدان داشتم اگه نمیگفتم اینا چطور رفتار میکردن؟

لطفا نظراتتونو بگید مهمه برام

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

شوهرت همونطور که گفتی مریض جنسیه و به شدت بده ببرش درمان شه تو این‌اوضاع بچه نیاری اصلااااا

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت همونطور که گفتی مریض جنسیه و به شدت بده ببرش درمان شه تو این‌اوضاع بچه نیاری اصلااااا

عمرا بچه میخوام چکار من به فکر جداییم

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

مشاور میگه درمانش موقتیه

ببین این مریضا رابطه با بقیرم تصور میکنن خوششون میاد ازین نوع حرف زدن بقولی ازونان که دنبال چند نفرین و متاسفانه بده و اینطور مث اینکه بدتر هوسی میشن

و اینکع لطفا مادرت خواهرت تنها خونه بود ایشون نره خودتم باش

میتونی با همچین کسی بمونی؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

من روانشناس و روانپزشک نیستم که بیمار بودنش رو تشخیص بدم ولی بعنوان یک زن تحمل کردن همچین مردی برام ...

روانشناسم گفت مریضه و درمانش موقتیه

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

ببین این مریضا رابطه با بقیرم تصور میکنن خوششون میاد ازین نوع حرف زدن بقولی ازونان که دنبال چند نفری ...

الان نه دیگه نمیتونم بمونم هربار مادرمو میبینم یادش میوفتم و قلبم میسوزه از درد

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

الان نه دیگه نمیتونم بمونم هربار مادرمو میبینم یادش میوفتم و قلبم میسوزه از درد

کاش از اول میفهمیدی تو دوران عقد یا نامزدی اونا حق پنهون کاری چیزیو نداشتن 

خب پس تمام جوانب رو در نظر بگیر و سبک سنگین کن و بهترین تصمیم رو بگیر.

میدونی الان میگم باید جدا شم چون همش حرفاش میاد توی ذهنم یه جورایی منم دارم مریض میشم الان ک فهمیده میخوام جدا شم میگه درست میشم من نمیدونستم بدت میاد میگم نمیدونست؟؟؟من اینهمه بهت گفتم ولی هرررکاری میکنم از ذهنم نمیره هربار مادرمو میبینم آتیش میگیرم

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

میدونی الان میگم باید جدا شم چون همش حرفاش میاد توی ذهنم یه جورایی منم دارم مریض میشم الان ک فهمیده ...

تمایلاتش که دست خودش نیست که گفته درست میشم.این حرف کااااملا اشتباهه.

بگو تو همینی نهااااایت تلاشت اینه که به زبون نیاری ولی ذهن و قلبت ....

سلام عذر میخام ولی دو تا الان مشکل اساسی  دارید شما یکی مشکل حرفای جنسی که بسیار ناراحت کننده است. و باید تعهد میگرفتی و تهدید به جدایی از همون اول دوم مشکل اساسی بیضه که تا 80 درصد می تونه مشکل نازایی ایجاد کنه . حتی مشکلات عدم رابطه .

در هر صورت دلایل خیلی محکمی دارید اگر تصمیم به جدایی دارید.