2777
2789
عنوان

روابط اجتماعیم ضعیفه

126 بازدید | 7 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر من مدتیه که حس میکنم روابط اجتماعیم واقعا مشکل داره

بیرون میرم اصلا مثل مردم عادی نیستم همش فکر میکنم بقیه دارن بهم نگاه میکنن

ماسک میزنم 

و مثلا کارای ساده نمیتونم انجام بدم برای مثال با کسی برم کافه یا رستوران نمیدونم چه رفتاری باید داشته باشم و کِی باید حساب کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ماسک چرا میزنی؟

بعدم ی کافه ای برو ک معمولا خلوته یا دوره و دیگ نمیخوای بری سوتی هم دادی اشکالی نداره یاد میگیری

بعدم هر جا بری میبینی بقیه دارن چیکار میکنن دیگ بلاخره کی باید حساب کنی رو میفهمی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خب ماسک چرا میزنی؟بعدم ی کافه ای برو ک معمولا خلوته یا دوره و دیگ نمیخوای بری سوتی هم دادی اشکالی ند ...

چون بینیم شکسته و دوستش ندارم ماسک میزنم هم بیرون هم مدرسه 

۱۷ سالمه امسال میرم دوازدهم

ببین من چندسال پیش همین حسو داشتم اعتماد به نفس نداشتم همیشه ماسک میزدم خودمو قایم میکردم 

ولی بعدش خودمو قبول کردم به خودم رسیدگی کردم هرکاری که باعث بشه حس بهتری داشته باشم انجام دادم 

ومورد اینکه میگی نمیدونی چه رفتاری باید داشته باشی شاید چون تا الان تنهایی بیرون نرفتی اینطوریه چندبار بری میفهمی بقیه رو میبینی اوکی میشه