2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین😢

48 بازدید | 7 پست

سلام صبحتون بخیر 

خانوما دخترم شیش ماهشه 

از پریروز تب کرده و اسهال استفراغ معذرت میخوام ازتون اسهالش انگار خونیه 

ظهر نوبت دکتر داره دل تو دلم نیست 

شب قبل از مریضیش برای اولین بار به سوپش کره اضاقه کردم 

شیرخشکشم قبلا نان 1بود نان 2شد 

ممکنه بخاطر یکی از این دوتا باشه 

اخه بخاطر اینا که نباید تب کنه باز درسته؟😢

جگرم کبابه برا بچم😭

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش گلم ببرش دکتر احتمال خیلی خیلی زیاد حساست ب پروتین گاوی داشته یعنی به کره

حساسیت با تبم نشون میده خودشو مگه🥺

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

هم شیرخشک هم کره احتمالا برااین بودخ ولی باید ببری دکتر گلم امروز ببرش حتما چون تب داره تا کنترل بشه

مرسی عزیزم توروخدا دعاکنین بهترشه