2777
2789
عنوان

شوهرم اسکله یا من اسکلم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 47 پست
خودش میگه موهات چرا انقد خشکه اوایل عقدم دست کشید تو موهام گفت چقد موهات خشکه میدونه جنس موهامو با ...

متاسفانه منم موهام خشکه و فوق العاده وز شده جدیدا

از بعد زایمانم

هیچوقت یه زبون نیوردم موهام فلانه. بعد چندروز پیش به خنده گفت توکه موهات عالیه

بهم برخورد. گفتم از پشم گوسفندی توکه بهتره

چه اعتماد به نفسی داری بااین موهای پشمیت تازه منو مسخره میکنی والاخوبه

خوبه دور و بری ها و خواهرات رو دیدم دیگه ، چطور انقد همتون اعتماد به نفس دارید؟؟

دهنش بسته شد و خشکش زد

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش میگه موهات چرا انقد خشکه اوایل عقدم دست کشید تو موهام گفت چقد موهات خشکه میدونه جنس موهامو با ...

اگه می‌دونه دیگه دنبال بهانست ، بنظرم دوبار پشت هم بشور بهش بگو ببین وضع موهام این میشه یا ببر بسوزه خودش و بیاد بیرون ماسک و ویتامینه و اینا بزنه ، دیگه بهت گیر نمی‌ده ،من خودم مثل تو بودم ، البته نه در مورد موهام 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

متاسفانه منم موهام خشکه و فوق العاده وز شده جدیدااز بعد زایمانمهیچوقت یه زبون نیوردم موهام فلانه. بع ...

افرین خوب جواب دادی  منم اوایل جوابشو نمیدادم الان دیگه هرچی بگه جوابشو میدم 

شامپوی خوب بزنی به موهات هیچ آسیبی بهش نمیرسه ‌. شامپو ضد شوره سی رین بگیر . یا شامپوی آلوئه ورا سی رین . یه روز در میون هم موهاتو بشوری آسیب نمیبینه . نرم کننده سی رین هم بگیر بعد از شستن موهات نرم کننده بزن . یه شامپوی عالیه ولی به شدت کمیابه من از سایت اصلی شرکت دکتر عبیدی گرفتم . 

اولین بار گفت بیام دنبالت بزیم بیرون گفتم برم حمام بیام رفتم فقط بدنمو شستم بعد که من دیدگفت پس چر ...

همون پس. بعدم براش توضیح دادی سرتو نمیشوری و فلان

نباید اسم حموم میوردی فقط میگفتی کارامو کنم میام

الانم چنددفعه جلوش برو حموم و با موهای خیس بیا جلوش ازسرش بیفته

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
یه بار گفت بیام دنبالت گفتم صبر کن برم حمام بعد که منو دید گفت پس چرا موهات هشکع دیگه فهمید

پس ببخشید میشه همون حرفی که خودت تو عنوان برای ایشون زدی

ماسک مو هم امتحان کردی؟

ماسک بعد از حموم

اگر جواب نداده یه دکتر پوست و مو برو فقط بخاطر خودتا نه حرف همسرت 

خیلی زود رنجی و دنبال زیر بغل ماری

یه چیزی گفته تموم شد و رفت 

مردا مثل ما نیستن که خیلی ریز بشن تو جنس مو جنس پوست که 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

پس ببخشید میشه همون حرفی که خودت تو عنوان برای ایشون زدیماسک مو هم امتحان کردی؟ماسک بعد از حموماگر ج ...

بله عزیزم من هرچی بوده امتحان کردم از بچگی موهام جنس خشکی داشت 

اطلاعات نداره راجبش، چندتا مقاله خلاصه اینا بده بهش

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉