2777
2789
عنوان

شوهرم اسکله یا من اسکلم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 47 پست
یکاری کنبعد از حمام موهاتو با روغن زیتون چرب کنروغن بمال روی موهات تا نرم بشن

بوش خوب نیست بعد موها هم برق میزنه یجوری میشه، کسی ببینه فکر میکنه سرت رو نمیشوری.

البتهمن روغن نارگیل میزدم.

موهاش رو مصری کوتاه و‌کراتین کنه قشنگ‌تره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا چراباید بذاری بفهمه که حموم میری همه جاتو شستی یانه! 

احساس میکنم خودت براش توضیح دادی که میرم حموم موهامو ولی نمیشورم

چون معمولا مردا متوجه کارماها نمیشن تاتوضیح ندیم

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

شوهرت از کجا میفهمه موهاتو نمیشوری فقط بدنتو میشوری 

چون اصولا مردا که صبح میرن شب میان ، موهاتم که خشکه اونجوری نیس که نشوری تابلو بشه شوره بیفته یا چرب بشه

شوهر من که اصن نمیفهمه کی میرم حموم چون صبا میرم حتی لباسامم عوض میشه حواسش نیس 🤭🤭

اون از کجا بدون موهای تو چرب یا خشک ، باید به بار بدی دست بزنه که بفهمه خشکه ، گیرت نده

خودش میگه موهات چرا انقد خشکه اوایل عقدم دست کشید تو موهام گفت چقد موهات خشکه  میدونه جنس موهامو  باابنکه چند مدل ماسک میزنم ولی بازم فایده نداره

اصلا چراباید بذاری بفهمه که حموم میری همه جاتو شستی یانه! احساس میکنم خودت براش توضیح دادی که میرم ح ...

اولین بار  گفت بیام دنبالت بزیم بیرون گفتم برم حمام بیام رفتم فقط بدنمو شستم بعد که من  دیدگفت پس چرا موهات خشکه

شوهرت از کجا میفهمه موهاتو نمیشوری فقط بدنتو میشوری چون اصولا مردا که صبح میرن شب میان ، موهاتم که خ ...

یه بار  گفت بیام دنبالت گفتم صبر کن برم حمام بعد که منو دید گفت پس چرا موهات هشکع دیگه فهمید

بنظر من ربطی به زود رنجی ندارهاینکه جلو بقیه بیان کنهحس بدی به ادم دست میده

اگر جلوی بقیه گفته که صد درصد اوسگله . فکر کردم فقط خودتون بودید و برادر زاده ش هم لابد یه دختر بچه بوده . جلوی جمع نباید بگه . یه عمر آدمو سوژه ی بقیه میکنه .