2777
2789
عنوان

اعصابم از دست پسرم خورده

726 بازدید | 48 پست

گفتم دیگ حق نداری تلویزیون ببینی گوشی بازی کنی 

چندین بار بهش تذکر دادم فوق العاده ول خرجه خیلی ولخرج یعنی طوری خرید می‌کنه که طرف میلیاردره نمیکنه 

صبح باید خرید کنه ظهر باید خرید کنه عصر باید خرید کنه راه ب راه میره هر چی دلش میخواد میخره من چند روز پیش دعواش کردم قانع شد از من نمی‌خواد حالا گیر داده به باباش از باباش میگیره میخره منم نخواستم به باباش بگم که بگه همش در حال غر زدنی باباش که رفت قشنگ اتمام حجت کردم باهاش رفت تو تختش 

انگار نباید دلم براش بسوزه هفت سالشه 

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

بچه هفت ساله چه خرجی جز خوراکی و اسباب بازی داره خب

کمه؟

از عید تا الان فقط ۲۵تومن داد ماشین شارژی 

۶تومن داد اسکیت 

هرروز ی اسباب بازی جدید بعضی وقتا خورد خوراکیش در روز به سیصد چهارصد میرسه 

هر چیزی حد و حدودی داره 

من بخاطر بارداریم نمی‌خوام زیاد جنگ اعصاب کنم اینم سو استفاده می‌کنه 

باباش هم صبح می‌ره شب میاد بی‌خبر از همه جا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمه؟از عید تا الان فقط ۲۵تومن داد ماشین شارژی ۶تومن داد اسکیت هرروز ی اسباب بازی جدید بعضی وقتا خورد ...

بباید از وقتی کوچیکتر بود عادتش میدادی الان گرفتن وسایلی که باعث تفریحشه کار اشتباهیه یه جور دیگه جلوشو بگیر 

فک نکن بزرگ میشه درست میشه الان داری اینجوری عادتش میدی به هیچ وجه نزار عادت کنه به خرید محکم بگو خر ...

قبلا اصلا اینطوری نبود از وقتی بچه تو شکمم بزرگ شده و وسایل اینو میخریم رسما داره سواستفاده میکنه 

باید این مبحث مدیریت بشه اگر نه ممکنه با وسایل خونه و چیزهایی ک براش می‌خرید کسب و کار رله بندازه😁 

بعد تلویزیون چ ربطی ب خرید داره ...؟ 

انلایت خرید میکنه؟

یه سوال 

خودت ولخرجی یا پدرش؟ چون قطعا یک الگویی داره...

بباید از وقتی کوچیکتر بود عادتش میدادی الان گرفتن وسایلی که باعث تفریحشه کار اشتباهیه یه جور دیگه جل ...

کلا شش ماه نیس اینجوری شده قبلا نمیذاشتم به هیچ وجه 

از اول نباید زیاد میذاشتی بره مغازه و عادت کنه

الانم دیر نیست براش یه قانون بزار که روزی یه بار بیشتر نباید چیزی بخره 

شاید تنهاست و از تنهایی این کارارو میکنه اگه میتونی یه کلاس ورزشی یا چیزی که دوست داره ثبت نام کن سرگرم میشه

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
باید این مبحث مدیریت بشه اگر نه ممکنه با وسایل خونه و چیزهایی ک براش می‌خرید کسب و کار رله بندازه😁 ...

هیچکدوم از بعد عید اینطوری شد

همش میگه دیگ نمیکنم ولی باز روزی از نو 

چاره نیس می‌خوام یادش بمونه چون ب تلویزیون خیلی علاقه داره 

از اول نباید زیاد میذاشتی بره مغازه و عادت کنه الانم دیر نیست براش یه قانون بزار که روزی یه بار بیشت ...

بابا همین الان رفتم فشارمو بگیرم شدید حالم بد بود انقد نق زد شوهرم گف حتما گشنشه آقا رفته سه چهارتا برداشته شوهرمم روش نشده از دستش بگیره پیش فروشنده 

قبلا اصلا اینطوری نبود از وقتی بچه تو شکمم بزرگ شده و وسایل اینو میخریم رسما داره سواستفاده میکنه

جلو اون خرید نکنید 

گفتم یک الگویی داره ک اینطوری شده 

به نظرم احساس میکنه جایگاهش تو خطره و دومی بیاد دیگه چیزی برای این باقی نمیمونه ... حق داره اینم نوعی حسادت و نگرانی هست....پس لازم نیست هرچی میخرید برای دومی اولی بفهمهدر مورد مخارج و گرونی پوشک و بیمارستان و... جلوی پسرتون نگید

هیچکدوم از بعد عید اینطوری شدهمش میگه دیگ نمیکنم ولی باز روزی از نو چاره نیس می‌خوام یادش بمونه چون ...

الان با خودش میگه دومی نیومده از تی وی محروم شدم

بیاد از خورد و خوراک محرومم...

باید قانون بذاری خرید هفته ای یکبار اونم تا اینقدر.

هیچکدوم از بعد عید اینطوری شدهمش میگه دیگ نمیکنم ولی باز روزی از نو چاره نیس می‌خوام یادش بمونه چون ...

خب پول از کجا میاره؟ ندید بهش

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️