2777
2789
عنوان

تب دختر دوساله ام.کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 46 پست
شیاف گذاشتی ؟؟خیلی خوبها

نه شربت بهش دادم

دیگه نمیشه بدم تا ۶ و نیم

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیازپام واسش نمیزنم گناهداره

پاشویه اش میکنم ببینم نمیاد پایین

شوهرم بیدار نشد گفت شیاف بش بزن و خوابید خیلی خسته اس😭

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
دیازپام تب رو پایین نمیاره فقط عضلات رو شل میکنه که تشنج نکنه

دختر دوستم که تشنج میکنه دکترش گفته تب بالا که کنترل نمیتونی کنی شیاف دیازپام بزن که هم پایین بیاره هم خدای نکرده تشنج نکنه

نه شربت بهش دادم دیگه نمیشه بدم تا ۶ و نیم

شیاف عالیه معدشم اذیت نمیکنه من پسربرادرمو پسرخودموبه محض اولین تب شیاف میزاشتم الان یکیشون عزارماشاالله دردش توسرم بیست سالش شده یکیش که پسره خودمه ده سالش جفتشونم دسته خودم بودهمش

شیاف عالیه معدشم اذیت نمیکنه من پسربرادرمو پسرخودموبه محض اولین تب شیاف میزاشتم الان یکیشون عزارماشا ...

شیاف همیشه توخونت باشه شیاف اطفال سایزکوجک بازکن یکم خیس کن بچرو باارامش وبوس به حالته سحده وادارکن وباارامش وبوسه داخل کن واقعا تب میفته عالیه

شیاف عالیه معدشم اذیت نمیکنه من پسربرادرمو پسرخودموبه محض اولین تب شیاف میزاشتم الان یکیشون عزارماشا ...

خدا حفظشون کنه

انشاالله میاد پایین..فقط مرتب چکش کن و بدنشو تر کن...کشاله ران..زیر بغل...زیر گردن و..

فقط آب سرد نباشه بچه لرز نکنه

در ضمن دعای حضرت فاطمه به اسم "نور" رو سرچ کن و بخون..برای رفع تب هست.

بعدشم انقدر نترس حی نگو شیاف برارم خوبه ؟؟بدارازتشنج که نیست تشنح خطرناکه وبعدها توروح وروان وجسمه بچه ویادگیریش تاثیرمیزاره حواستوجمع کنه زکدتبشوبیارپایین انشاالله تا یکساعت دیگه تموم میشه وراحتم میخوابید

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ

بِسْمِ اللَّهِ النُّــورِ

بِسْمِ اللَّهِ نُور النُّــــورِ

بِسْمِ اللَّهِ نورٌ عَلى‏ نُـــــور

بِسْمِ اللَّهِ الَّذى‏ هُوُ مُدَبِّرُ الامُورِ

بِسْمِ اللَّه الَّذى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ

الْحَمْدُ للَّهِ الذَّى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَّ النُّــــورِ

وَ انْزَلَ النُّورَ عَلَى الطُّورِ، فى‏ كِتابٍ

مَسْطُورٍ، فى‏ رَقٍّ مَنْشُـــورٍ، بِقَدَرِ

مَقْدُورٍ، عَلى‏ نَبـــــــىٍّ مَحْبُورٍ.

الْحَمْــــــدُ للَّهِ الَّذى‏ هُوَ بِالعِزِّ

مَذْكُورٌ وَ بِالفَخْرِ مَشْـــهُورٌ

وَ عَلَى السَّرّاءِ و الضَرّاءِ

مَشْكُورٌ وَ صَلَّى اللَّهُ

عَلى‏ سَيِّدنا مُحَمَّدٍ

وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

عزیزم نگران نشو این تب ویروسیه پسر منم تازه امشب خوب شد بچم پنج شب تب بدجور کرد لاغر لاغر شده تهوعم داشت خیلی مریضی سختیه ولی دورش باید بگذره این داروهام فایده نداره دقیقا نشونه های مریضی دخترت مثل پسر منه دکترش فقط شبی دو سی سی آزیترومایسین داد حتما پیش یک دکتر دیگه ام ببر خواستی شماره دکترمو برات بزارم

تو در من نهاده شدی و من از آن روز آغاز شدم❤❤