2777
2789
عنوان

یه حرفی بهم بزنید بهم بخوره🥴لطفا دعوام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 21 پست
عزیزم بدن من اینجوری نیست که بود بده حتی اگه یه هفته نرممن دوست دارم دوباره به خودم برسم باز تا شادا ...

خب گلی به خودت فکر کن دورت بگردم

اینکه چند سال دیگه پوست صورتت خراب شه یا بشینی با خودت فکر کنی کاس اون روز ها بهتر به خودم میرسیدم که الان اینجوری نباشم خوبه؟؟

قشنگ بشین به خودت برس واسه خودت آهنگ بزار برقص قربون صدقه خودت برو

همینکه با خودت اشتی کنی بقیه اش حله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید وارد تاپیک شدمتا برنامه خواب دوباره تنظیم نشه آدم انرژی و انگیزه برای انجام هیچ کاری رو نداره ...

چجوری تنظیم کنم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
خب گلی به خودت فکر کن دورت بگردماینکه چند سال دیگه پوست صورتت خراب شه یا بشینی با خودت فکر کنی کاس ا ...

آره الان فردا می‌خوام برم بانک

صبح می‌رم حموم حتما

بقیه بهم میگن دوستت شبیه کره‌ایا بود چرا الان آنقدر کدره

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
چجوری تنظیم کنم

فرض کنیم اینطور شده که ۵ صبح می خوابیدم و ۲ ظهر بیدار میشیم. 

برای جابجایی ساعت خواب یا باید زودتر بخوابیم یا دیرتر بخوابیم. 

زودتر خوابیدن خیلی سخت هست. آدم قبل از ۱۶ ساعت بیداری خوابش نمی گیره.

دیر تر بخوابیم تا یواش یواش ساعت خواب ما از ۷ صبح به ۹ شب کم کم جابجا بشه. اما فرض کنیم الان ۷ صبح شده و به شدت خواب آلود شدیم، چطور تا ۹ شب بیدار بمونیم. 

یه راه حل. همون ۷ صبح بخوابید ولی دقیقا ۴ ساعت بعد به زور بیدار بشید. حس خواب آلودگی شدیدی خواهید داشت. ولی نیم ساعت بعد بی خواب میشید.

الان نصف خواب دیروز رو رفتید. تا ساعت ۹ شب بیدار بمونید و بخوابید. چون کم خوابی داشتید، ساعت ۹ شب خوابتون میگیره و راحت می خوابید.

من این روش رو به بقیه روش ها ترجیح میدم.

فرض کنیم اینطور شده که ۵ صبح می خوابیدم و ۲ ظهر بیدار میشیم. برای جابجایی ساعت خواب یا باید زودتر بخ ...

ممنون