" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
برای همه اتفاق نمیفته متاسفانه بعضی وقتا عقل و احساس دو بعد کاملا جدا از همن
اینکه آدم عاشق آدم درست بشه و فقط از نظر احساسی نگاه نکنه به طرف میشه
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
بله اما واسه همه اتفاق نمیفته معمولا عشق گوش و چشم طرفو میبنده
اینجا دیگه اشتباه از عاشقه
خانما در ازدواج هاتون در زمانه الان میگم درگیر احساست نباشین درگیر عقل تفکری بشین ک عاقلی داشته باشه دیگ آسیب وصدمات نبینین آرامش هاتون داشته باشین فقط موقعه خواستگاری تون حق طلاق بگیرین و در سند ازدواج تون هم هرگونه ازدواج ثابت وموقت نداشته باشه اقاخواستگارتون دیگ هیچ نگرانی نداره آرامش هاتون هم دارین
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.