2777
2789
بنظرم خیلی مشکوکه چرا باید با برگشت کاپل ها موافقت بشع؟ عجیبه

مغز کارگردانش مریضه

اخه بیرون برنامه کاپل شدن ، چه دلیلی داره برگردونن

جالبه الانم زهرا با یکی دیگه ست

چقد تابلو نقشه میچینن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرا با کیه؟ فکر کنم هنوز جایزه‌ رو هم ندادن نه؟ من اینستا ندارم

علی و زهرا حذف شده بودن، حالا رفتن بیرون از برنامه نقشه ریختن و کاپل شدن و برگشتن

خب اینا که میخوان همه اونجا باشن دیگه حذف کردنشون چیه، مسخره کردن

نه جایزه قسمت ۱۰۰ معلوم میشه

ولی اسپویل شده که علی و زهرا میبرن

یوتیوب پخش میشه عزیزم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ارهههه ۴۵ رو داشتم میدیدم چند ساعت پیش فقط اون قسمتی که مامان نگار اومد رو ندیدم..چون سودا گریه میکر ...

چه حوصله ای داری😂😂 من تیکه هاشو میدیدم تنها قسمتی که کامل دیدم ۶۵ بود امشب .

فردا هم میبینم چون اکس شاهین میاد😂

چه حوصله ای داری😂😂 من تیکه هاشو میدیدم تنها قسمتی که کامل دیدم ۶۵ بود امشب .فردا هم میبینم چون اکس ...

واقعا خوشم نمیاد ببینمممم ولییییی انگار معتادی داره 

هرچند الان خسته شدم ازش

علی و زهرا حذف شده بودن، حالا رفتن بیرون از برنامه نقشه ریختن و کاپل شدن و برگشتنخب اینا که میخوان ه ...

جایی خواندم مهبد برای جایزه لایو می‌ذاره اینا 

میگم چه تعهدی ازشون گرفتن که حرف نمیتونم بزنن الان ؟؟

ولی معلومه کاپل شدن برای جایزه! مسخره شد