یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
من تابستونا اصلا خرما نمیخرم ازین عسلیا زمستونا میگرفتم شاید نیم کیلو بود ۱۰۰ تومن پارسال البتع
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
من بابام باغداره تو معدن خرمام امسال ک حالا حالاها قیمت مشخص نیس حتی درحال برداشت هم مشخص نیس چون دلال ها ارزون ميخرن اذیت میکنن ولی پارسال پاک کرده آماده مصرف کارتنی70. 80ولی پلاستیک شده 60البته شوهر عمم همین 60تومنی رو میبرد تهران جنوب تهران میفروخت80اون طرف هم میفروخت 100ک همین خرما تو شمال تهران گرون تره